Dag 7: donderdag 10 augustus

De laatste volledige dag in Winterswijk. Vanwege een regenachtige weersvoorspelling hadden we niet echt iets gepland. Ik was toch redelijk op tijd uit bed. Ik wilde graag even mijn boek uitlezen. Toen het boek eindelijk uit was waren Marinus en Daniël ook al uit bed.

's Middags na het brood eten nog weer in de auto. Eerst even naar de deukjesmarkt. Deze kon je zien vanuit de McDonalds en ze hadden daar elektrische apparaten met een beetje schade voor weinig. Volgens de raamadvertenties dan. Het viel ons een beetje tegen. Daarna doorgereden naar Obelink. Een grote camping en vrijetijdswinkel. Daar even een aantal caravans bekeken. Ik heb nog een nieuwe drinkbeker en een balspel voor Daniël gekocht.
Eenmaal buiten was het nog maar net half drie geweest en zijn we verder gereden richting Duitsland. In Bocholt even gewinkeld in een overdekt winkelcentrum. Daniël heeft nog een nieuwe lego-racers auto gekocht en ik nieuw stel kleren. (broek, shirt en nog een riem).

Daarna weer naar de caravan. Daar eten klaar gemaakt en na het eten begonnen met het schoonmaken van de caravan en het bij elkaar zoeken van onze eigen spullen.

image31

 

left right