Dag 3: zondag 2 augustus

Toen we 's morgens wakker werden waren de straten rondom het hotel nat van de regen. Eenmaal in de ontbijtzaal kletterde de regen ook weer lekker op het dak. Na het ontbijt regende het nog en we besloten om dit keer de twee magische uren voor hotelgasten maar even over te slaan. We wilden die dag toch graag naar het Disney Studio Park en die ging pas om tien uur open.

Tegen half tien hebben we dus maar de pendelbus richting Disney Studio Park genomen. In het Studio Park zijn we gelijk doorgelopen naar de Studio Tram Tour. Daar waren we, vanwege de ontzettend lange wachtrij, in 2007 niet in geweest. Dit keer konden we gelijk doorlopen en met de eerstvolgende tram kregen wij een kijkje achter de schermen. Vooral het eerste kijkje achter de schermen, waarbij een tankwagen in brand wordt gezet, was erg indrukwekkend. Eenmaal weer uit de tramtour regende het nog steeds. Snel naar de volgende attractie waarvan de wachtrij overdekt was. Het werd de Rock 'n' Roller Coaster, en na onze rit in deze achtbaan moest Daniƫl natuurlijk even nieuwe drumstokken kopen. Helaas was het nog steeds niet droog toen we buiten kwamen en dus zijn we naar de stuntshow gegaan. Daar zit je ook met zijn allen onder een overkapping.

19

Na deze show was het eindelijk een beetje droog en was het tijd om de magen weer eens te gaan vullen. Dus naar Disney Village, om daar een lekker broodje te gaan eten. Na het eten nog even weer een uurtje naar onze kamer om een beetje uit te rusten en daarna terug naar het Disney Studio Park. We wilden de hele dag in het Studio Park doorbrengen, maar het Studio Park spreekt ons minder aan dan het Disney Park, dus tegen het eind van de middag zijn we toch nog maar even het Disney Park ingelopen.

Tegen zes uur weer naar hotel Cheyenne gegaan om daar lekker te eten. We waren van plan om na het eten een plekje te zoeken voor de Parade, maar eenmaal met de bus weer in het Park was het al te laat. De parade zou al bijna beginnen en dan vind je echt geen plaatsje meer om goed te kunnen kijken. Dus zijn we nog maar weer even naar het hotel gegaan. Later op de avond nog wel weer even naar het Park gegaan om foto's te maken van het begin van de Fantillusion Parade. Ik wist nu immers welke instellingen ik op de camera moest gebruiken voor een goede foto. Halverwege de parade zijn we naar de bus gelopen, zodat we in een nog rustige bus terug konden naar het hotel.

23

 

left right