Dag 1: vrijdag 4 augustus

Deze morgen begon met inpakken. Het meeste was al ingepakt, maar het moest ook nog in de auto. Omdat we pas vanaf drie uur in de caravan konden, zijn we pas na het middageten vertrokken. We werden door mijn ouders uitgezwaaid, die deze week op de honden zouden passen.

Het eerste gedeelte van de reis heb ik gereden. Het was flink druk op de weg. Vanaf Meppel konden we nauwelijks harder rijden dan 80-100 km. per uur. Vlak voor Arnhem even een korte pauze en daarna reed Marinus verder richting Winterswijk. In de buurt van Winterswijk werd de lucht steeds donkerder en eenmaal op de camping kwamen de eerste druppels al uit de lucht vallen.

In de caravan alle koffers en kratten met spullen uitpakken. Nadat dat allemaal weer op hun plekje lag was het tijd om te eten. Ondertussen kletterde de regen flink op het dak. Door de stromende regen, na het eten op weg naar de Jumbo in Winterswijk voor de boodschappen. Jeetje, wat een grote Jumbo hebben ze daar zeg. Dat was wel even zoeken naar de spullen.

's Avonds lekker in de caravan gezeten terwijl de regen nog steeds op het dak kletterde.

image29

 

left right