Dag 2: zaterdag 5 augustus

's Morgens was ik al op tijd wakker, en omdat ik toch niet meer kon slapen was ik rond kwart voor acht al uit bed. Even later was ook Daniël wakker. Marinus heeft nog tot negen uur op bed gelegen. Ondertussen was het zonnetje ook al achter de wolken tevoorschijn gekropen. Tijd dus om de omgeving van de camping te verkennen. Lopend even over de camping en langs het Hilgelomeer. De camping is niet zo heel groot. Het meer op het eerste gezicht ook niet. Het zwemgedeeltje van het meer ligt tegenover de camping. Na onze korte wandeling even lekker van het zonnetje genoten bij de caravan.

's Middags waren we van plan om het centrum van Winterswijk te gaan verkennen. Maar na drie kwartier zoeken naar een parkeerplaats hebben we Winterswijk maar verlaten. De TomTom bracht ons naar het centrum van Haaksbergen waar we in één keer een plaatsje voor de auto vonden. In Haaksbergen even anderhalf uur gewinkeld. Nog een aantal kleine dingetjes gekocht en daarna weer terug naar de camping.

Dat het Hilgelomeer groter is dan ik op het eerste gezicht dacht kwam ik 's avonds achter. Na het eten wilde ik even rond het meer lopen. Eenmaal de hoek om zag ik dat het meer nog zo'n anderhalf keer groter was. Wel lekker even 50 minuten gewandeld, maar niet helemaal rondom het meer.

image37

 

left right