Dag 3: zondag 6 augustus

Deze morgen weer op tijd van bed. Niet omdat ik niet meer kon slapen, maar vandaag stond een dagje pretpark op het programma. Eerst even ontbijten en wat broodjes smeren voor onderweg en tegen negen uur in de auto op weg naar Duitsland.

In Duitsland was het wel even wennen aan de manier waarop afritten worden aangegeven, dus de eerste afrit raceden we zo voorbij. Pas tien minuten later was de volgende afslag waar we konden keren om de goede weg te gaan volgen. Nu reden we in één keer door naar Kernwasser Wunderland bij Kalkar.
Na de auto (gratis) te hebben geparkeerd konden we met de stoet mensen mee naar de ingang. Eenmaal binnen moesten we van Daniël natuurlijk gelijk naar de achtbaan. Daarna hebben we ons tot kwart voor vijf vermaakt in het pretpark. Kernie is gebouwd op het terrein van een nooit voltooide kerncentrale, met als belangrijkste punt: de koeltoren. (zie ook de foto's op Flickr)

image1

Tegen kwart voor vijf weer richting Nederland gegaan. Ongeveer een uurtje later waren we in het centrum van Winterswijk, waar we vandaag genoeg plaats hadden voor de auto. In het centrum heerlijk gegeten in een eetcafé en daarna een ijs(je) gegeten in een Italiaans ijscafé aan hetzelfde pleintje.
Moe maar voldaan kwamen we rond half acht weer op de camping.

left right