Dag 5: dinsdag 8 augustus

Deze dag stond weer een dagje pretpark op het programma en dus waren we er weer eens op tijd uit. Ook dit keer reden we weer naar Duitsland en deze keer reden we in één keer de goede kant op. We waren al op tijd vertrokken, dus we waren ook al vroeg op de parkeerplaats van Movie Park Germany. Als één van de eersten kochten wij kaartjes voor het park. Toen was het wachten tot de poort open ging en we naar binnen konden.

Eenmaal binnen hebben we eerst koffie gedronken en daarna begon ons rondje door het pretpark. Daniël heeft in alle achtbanen gezeten die er waren. Zelfs in de MT Xpress, die 5 keer over de kop gaat. Ikzelf heb in drie achtbanen gezeten, waarvan ik de Bandit (een houten achtbaan) wel het leukste vond.
Naast de attracties hebben we ook genoten van de stuntshow en Hollywood on Parade, hoewel de parade een beetje tegenvalt als je in Disneyland bent geweest.

Pas tegen kwart voor zes hebben we het park verlaten en zijn we terug gereden naar Winterswijk. In Winterswijk nog even bij de McDonalds aan voordat we weer gezellig naar de camping gingen.

image16

 

left right