Dag 6: woensdag 9 augustus

Voor deze hele dag hadden we niks gepland, dus hebben we 's morgens eerst weer eens lekker uitgeslapen. Bij de caravan badminton gespeeld met Daniël, yatzee gespeeld en uiteraard weer even zitten lezen. Tussen de middag lekker even een broodje gegeten en na de afwas weer in de auto.
Eerst naar de watermolen om te kijken of die vandaag misschien zou draaien, maar helaas stond het waterrad weer stil. Toen maar in de auto naar Enschede om even te winkelen. De heenreis duurde behoorlijk lang, omdat we achter een vrachtwagen zaten die het hele stuk (zo'n 25 kilometer) rond de 60 km per uur reed.

In Enschede hadden we al snel een plekje voor de auto en zijn we het centrum in gegaan. In heel wat winkels rondgekeken, maar alleen bij de Miss Etam wat gekocht. Ik heb nu een mooie nieuwe riem.

Pas tegen half vijf zijn we richting de auto gelopen en ongeveer een uur later waren we weer op de camping. Daar besloten we om ook deze dag uit eten te gaan en dus weer in de auto op zoek naar een restaurantje. Midden in het centrum van Winterswijk hebben we heerlijk gegeten bij Café-Restaurant de Zwaan. We waren pas laat weer bij de caravan waar we die avond konden genieten van tikkende regendruppels op het caravandak.

image25

 

left right