Twee weken geleden is het al weer dat ik mijn laatste logje heb geschreven. En wat is er in die twee weken veel gebeurd!! We beginnen dit keer bij vorige week zondag, 4 mei. Toen ging Daniël logeren en Mikal en ik mochten mee om hem naar baasjes ouders te brengen. We mochten niet mee naar binnen, dus vrouwtje bracht Daniël weg en baasje, Mikal en ik bleven in de auto wachten. Daarna reden we door naar vrouwtjes ouders. "Hoera!!", dacht ik, lekker wandelen. Nou, nee dus. De hele middag hebben we gewoon buiten gezeten. Na het eten ging vrouwtjes vader dan eindelijk met ons wandelen. Maar weer niet lang, maar een heel kort stukje. Weer thuis deed hij één of ander pipopak aan en ging met een gigantisch grote toeter naar Vlagtwedde. Daar moest hij even een tijdje muziek maken.

De afgelopen week was het zonder Daniël lekker rustig in huis. Het was ook nog eens heerlijk weer en vrouwtje was veel buiten. Ik dus ook. Vrouwtje was onkruid tussen de tegels op het terras aan het halen en ik heb haar daar heel goed bij geholpen. Ook heb ik een heleboel stokjes verpulverd, zodat die niet meer in de container hoeven.

Vrijdag werd Daniël door vrouwtjes ouders weer thuis gebracht. Tijd voor een lekkere lange wandeling was er weer niet, want vrouwtjes vader moest de slaapkamer van Daniël behangen.

Zaterdag was het hier achterthuis helemaal feest. Daniël had zijn waterbak buiten en daar kunnen we samen heel mooi mee spelen. Natuurlijk moest vrouwtje er gisteren weer een filmpje van maken en de link heeft ze aan het einde van dit blog gezet. Ik maak dus maar een eind aan dit logje, dan kunnen jullie snel het filmpje gaan kijken.

YouTube{jcomments on}

Wil ik alleen maar even mijn web-log bijwerken, moet ik van mijn vrouwtje eerst weer poseren voor een foto. Mag ik weer "zit", "af" en "blijf". Het lijkt wel of de training weer is begonnen. Ik was het al bijna weer vergeten. Op de onderstaande foto moest ik vrouwtje ook nog eens aankijken, maar er vloog net een vliegje door de kamer, dus kon ik natuurlijk even niet naar vrouwtje kijken. Ik moest eerst even in de gaten houden wat die vlieg ging doen. 

Vrouwtje heeft besloten dat ik nog maar één keer per twee weken een logje mag schrijven. Dat vond ik eerst wel heel erg, maar ik ben ondertussen aan het idee gewend en ik denk dat vrouwtje wel een beetje gelijk heeft. Sinds ik niet meer naar de hondentraining ga, beleef ik natuurlijk nog wel wat, maar heb ik toch iets minder te vertellen dan toen ik nog wel naar de training ging.

Moest ik in mijn vorige log vermeldden dat ik de week daarop mijn log niet op maandag zou kunnen bijwerken. Nou, ook dus niet op dinsdag, woensdag, of een andere dag van de week. Ik moest wachten tot vandaag. Vrouwtje was vergeten dat ik mijn web-log nog niet had bijgewerkt. Maar goed, hier zijn we dan weer. Hebben jullie mij ook gemist?

Nou, eindelijk mag ik eens achter de computer om mijn web-log bij te werken. Ik ben op het moment maar blij met mijn vier poten. Met twee poten kan ik deze log typen, met de andere twee houd ik mijn oren dicht. Daniël is aan het drummen op zolder en dat is me hier toch een lawaai! Maar goed, vrouwtje is eindelijk eens achter die computer vandaan. Ze heeft er vandaag de hele dag al achter gezeten. Ze moest de hele dag werken.

Vandaag is vrouwtje eens niet 's morgens aan het werk, maar moet ze vanmiddag werken. Mag ik dus 's morgens al met een duffe kop mijn web-log bijwerken. Met mijn duffe kop ben ik vanmorgen ook weer eens lekker in Mikal zijn mandje gaan liggen. Moet vrouwtje er natuurlijk weer een foto van maken. Mikal vond het dit keer niet erg hoor dat ik in zijn mandje lag. Vrouwtje had de droger aan staan en daar wil hij het liefst zo ver mogelijk vandaan zijn. Ik niet hoor, ik vind het wel leuk als vrouwtje de was doet. Ik moet altijd even controleren of alles wel goed schoon is. Als vrouwtje met de wasmand beneden komt gooi ik er soms wel eens speelgoed van mij in. Dat mag ook wel eens gewassen worden toch, maar helaas doet vrouwtje dit nooit. Ze gooit het speelgoed altijd weer terug in de bench.

Mijn vrouwtje is aan het bijkomen van een weekendje met de showband en ik mag nu dus even mijn web-log bijwerken.

De afgelopen week was een leuke week. Daniël had vakantie en we mochten dus heerlijk uitslapen. Maandag en dinsdag moest ik daar eerst wel even aan wennen en heb ik nog geblaft tegen de tijd dat we er normaal uit gaan, maar woensdag was ik het gewend en heb ik heerlijk liggen uitslapen.

Het is ondertussen al wel heel laat geworden. Mijn vrouwtje heeft net haar web-log bijgewerkt en nu ben ik aan de beurt. Dit keer geen foto onder mijn logje, maar een link naar een video. Deze heeft vrouwtje vorige week met haar mobiele telefoon gemaakt, dus de kwaliteit is nou niet om over naar huis te schrijven. Vrouwtje heeft het filmpje: Laban Huilt genoemd, maar eigenlijk is dat niet zo. Daniël is aan het muziek maken op zijn mondharmonica en ik zing met hem mee. Eigenlijk had het filmpje dus: Laban Zingt moeten heten.

Ik heb een geweldige week en vooral een fantastisch weekend achter de rug. We beginnen natuurlijk met de woensdag. De hondentraining. Vrouwtje was dit keer een beetje verkouden en op de één of andere manier kan ik haar dan niet zo goed verstaan. Ze roept wel wat, maar wat ze nu precies bedoelt, dat weet ik niet hoor. Vrouwtje dacht natuurlijk weer dat ik niet goed wilde luisteren, maar dat was helemaal niet zo. Ik snapte niet wat ze bedoelde.

Vandaag mag ik als eerste mijn web-log bijwerken. Lief hè van mijn vrouwtje. Ik ben dan ook wel heel erg lief geweest vandaag. Toen vrouwtje het fototoestel tevoorschijn haalde ben ik netjes gaan poseren. De onderstaande foto is niet de enige mooie foto die ze van mij heeft kunnen maken.

Ben je 's morgens net een beetje wakker, staat vrouwtje al weer voor je neus met zo'n dom fototoestel. Moet ik af en zit en lief kijken. Jeetje, daar heb ik 's morgens toch geen zin in. Gewoon lekker liggen en mij met rust laten. Vrouwtje moest erg lachen toen ze de bovenstaande foto bekeek. Ik kijk zo zielig vind ze.

Vrouwtje heeft haar logje weer geschreven en nu ben ik weer aan de beurt. We hebben dit keer weer eens geen foto gemaakt. Daar had ik even niet zo'n zin in. Vrouwtje heeft het wel geprobeerd, maar ze vond het niet leuk om alleen een neus, of alleen een staart van mij op de web-log te zetten en dus doen we het dit keer maar weer zonder.

De dag is nog maar net begonnen en ik mag van vrouwtje al mijn web-log bijwerken. Ze is (bijna) klaar met de infoboekjes voor de showband en ze hoeft vandaag niet te werken. Ik mag dus rustig gaan nadenken over wat ik jullie wil vertellen. Vrouwtje heeft ook weer een mooie foto van mij kunnen maken. Ik lig hier heerlijk over de kist. Zo kan ik goed zien wat er buiten allemaal gebeurd.

Ik moet van mijn vrouwtje even heel snel mijn web-log bijwerken. Mijn vrouwtje is druk bezig met iets voor de showband en daar wil ze graag mee verder. Tijd voor mij om even rustig te bedenken wat ik jullie wil vertellen is er niet, dus dan maar even snel. Vrouwtje heeft wel beloofd dat we dan strakjes Daniël lopend van school gaan halen, dus dat is ook wel een leuk vooruitzicht.

Nou, ik geloof dat nu het gewone leven weer is begonnen. Vanmorgen was baasje al vroeg beneden en ook Daniël en vrouwtje waren al veel eerder beneden dan de afgelopen week. Kunnen we weer wennen aan het dagelijkse ritme. Overdag geen Daniël meer die op mij wil paardje rijden en ook 's avonds is het weer lekker op tijd rustig in de kamer. Ik hoop dat we woensdagavond ook weer gezellig naar de cursus gaan, want ik heb mijn hondenvriendjes wel een klein beetje gemist.

Bij de kale thuis maar even mijn verhaal van deze week geschreven. Morgen zal mijn vrouwtje wel uitrusten van hun vakantie in Disneyland Parijs. Ja, vrouwtje, baasje en Daniël zijn op reis en Mikal en ik mochten weer naar die kale en z'n vrouw, vinden we niet erg hoor, we worden daar goed verzorgd en vertroeteld.

Het is al weer eens dinsdag voordat vrouwtje mij achter de computer laat om mijn web-log bij te werken. Grrr, maar goed. Dit keer kon er wel weer een foto bij. Daar hadden we dan wel weer genoeg tijd voor.

Ik zal gelijk maar beginnen met te vertellen over de kersttraining. Nou ja, een training was het niet echt. Het was vooral wachten, wachten, wachten en nog eens wachten. En dan was mijn vriendinnetje Coco er ook nog niet eens om dat wachten wat aangenamer te maken.

Zo, eindelijk mag ik weer achter die computer kruipen om mijn web-log bij te werken. En dan moet ik ook nog snel zijn, want vrouwtje moet zo ook nog weer weg. Een foto kan er ook al niet af, want daar hebben we geen tijd meer voor. Ik stop dus maar weer met mijn logje... grapje, woef...
Vorige week is er niet zo heel veel gebeurd om over te vertellen, maar ik ben natuurlijk wel weer naar de training geweest. Ik moest natuurlijk al mijn nieuwe vriendjes even weer begroeten en vertellen wat ik in de week die ik niet was geweest allemaal heb beleefd. Gevolg was wel dat ik niet zo heel goed luisterde naar mijn vrouwtje.

Vandaag zijn we weer eens vroeg met het bijwerken van de web-log. Ik heb een leuke week achter de rug, maar ik ben ook wel een beetje teleurgesteld. Ik zal gelijk maar beginnen met de woensdag.

Woensdagmiddag kwamen de ouders van vrouwtje weer eens langs. Vrouwtje en haar moeder moesten er later op de middag nog even weer vandoor, want vrouwtje moest nog wat chips en nootjes hebben voor 's avonds. Tegen kwart over zes kwamen vrouwtjes broer en zijn man ook nog langs. Ze hebben met zijn allen gegeten en daarna moest Daniël nog weer even op zijn drumstel rammen.

Tsja, na mijn vrouwtje kan ik niet achterblijven.
Ik zal proberen om ook mijn log in rijm te schrijven.
Dat is nog niet zo makkelijk hoor,
maar ik krijg het al een beetje door.
Het laatste woordje van twee zinnen moet bijna hetzelfde zijn,
en dan krijg je dit fantastische rijmfestijn.
Nu moet ik nog vertellen wat ik de afgelopen week heb gedaan.
Dat zal toch wel even wat moeilijker gaan.

Zo, eindelijk is vrouwtje klaar en nu mag ik ook nog eens een keer mijn log schrijven. Werd ook nodig tijd zou ik zo zeggen. Het is al weer laat genoeg. Nog even en baasje gaat met ons lopen en dan mogen we weer een nachtje alleen in het donker in de bijkeuken verblijven. Maar, dat is straks pas, eerst mag ik jullie vertellen wat ik de afgelopen week allemaal weer heb meegemaakt.