Vandaag zijn we weer eens vroeg met het bijwerken van de web-log. Ik heb een leuke week achter de rug, maar ik ben ook wel een beetje teleurgesteld. Ik zal gelijk maar beginnen met de woensdag.

Woensdagmiddag kwamen de ouders van vrouwtje weer eens langs. Vrouwtje en haar moeder moesten er later op de middag nog even weer vandoor, want vrouwtje moest nog wat chips en nootjes hebben voor 's avonds. Tegen kwart over zes kwamen vrouwtjes broer en zijn man ook nog langs. Ze hebben met zijn allen gegeten en daarna moest Daniël nog weer even op zijn drumstel rammen.

Allemaal niks vervelend aan, maar toen begon het. Daniël kwam op een stoel voor de televisie te zitten en ging liedjes zingen. Opeens een gebonk op de deur en dan worden er pepernoten door de kamer gestrooid. Ook helemaal niet erg natuurlijk, maar dan... op zoek naar de cadeautjes. En waar hadden de Pieten die gedeponeerd... In mijn bench!! Hoe komen ze er op, dat kan toch niet, de cadeautjes waren niet eens voor mij. De hele avond was de familie cadeautjes aan het uitpakken. Opeens komt er een groot pak voor Mikal! Hij kreeg nieuwe voederbakken. Nu kan ik niet meer met mijn bek in zijn waterbak gaan liggen slapen, want Mikal's voederbakken staan nu ook op een pootje. Maar, na dat cadeautje denk ik: zit er ook nog wat voor mij bij, maar vergeet het maar hoor. Ja, een kauwbot, maar als die op is, is die op en ben ik hem weer vergeten. Die voederbakken zie je steeds weer staan.

Zaterdag kwam de andere familie pakjesavond vieren. Dus ik dacht: volgende ronde, weer meer kans op een cadeautje voor mij. Weer mis. Weer alleen maar iets lekkers. De anderen kregen allemaal veel meer cadeaus, maar de Sint heeft het zich dit jaar wel erg gemakkelijk gemaakt als het gaat om cadeautjes voor Mikal en mij. Daarom ben ik wel een beetje teleurgesteld.

O ja, heb je de foto hieronder al gezien? Die is donderdag gemaakt. Toen waren mijn vrouwtjes ouders hier nog, en vrouwtje en haar moeder hebben snert gemaakt. Dat ruikt lekker! Dat moesten Mikal en ik natuurlijk wel eens goed van dichtbij bekijken.

IMG 4220