Zo, eindelijk is vrouwtje klaar en nu mag ik ook nog eens een keer mijn log schrijven. Werd ook nodig tijd zou ik zo zeggen. Het is al weer laat genoeg. Nog even en baasje gaat met ons lopen en dan mogen we weer een nachtje alleen in het donker in de bijkeuken verblijven. Maar, dat is straks pas, eerst mag ik jullie vertellen wat ik de afgelopen week allemaal weer heb meegemaakt.

Eigenlijk heb ik een erg rustige week gehad. Als vrouwtje aan het werk was moesten Mikal en ik natuurlijk het huis bewaken en als vrouwtje bij ons beneden was, kon ik lekker met haar spelen. Al vind zij dat niet altijd even leuk. Als ze bijvoorbeeld 's avonds bij de pannen staat, mag ik haar niet lastig vallen. Nou ja zeg... er komen altijd van die lekkere geurtjes uit die pannen en die wil ik wel graag van dichterbij ruiken. Maar dat mag dus niet, want dan is vrouwtje bang dat ik mijn neus verbrand en dat moeten we natuurlijk ook niet hebben.

Afgelopen week was de woensdag weer de leukste dag. Niet omdat er training was. Die ging weer eens niet door. Eén van de honden van de meneer en de mevrouw die de training geven is overleden en ze konden het nog niet aan om te trainen met andermans honden. Ik kan het me wel een beetje voorstellen. Gelukkig voor mij was er die dag ook visite bij ons thuis. Die kale en zijn vrouw kwamen weer eens langs. Mijn vrouwtje en haar moeder vertrokken al vroeg richting Drachten. Ze zeggen dat ze een afspraak hadden met Sinterklaas. Het zal wel. Ze zijn in ieder geval erg lang weg geweest. Maar dat geeft niets, want ik heb weer eens een flinke wandeling gemaakt en op die wandeling heb ik van alles mee gemaakt. Als eerst kwamen we van die zwart/wit gevlekte beesten tegen. Koeien noemt vrouwtjes vader ze. Ik heb even een leuk neusonderonsje gehad met één van die beesten. Was erg interessant. Later kwamen we ook nog langs een weide met ezels. Nu zeggen ze dat ezels dom zijn, maar ik voelde me zelf wel even een enorme domoor toen ik door het schrikdraad heen naar ze toe wilde gaan. Au, dat deed pijn zeg! Ik heb mezelf ook weer lekker vies gemaakt in een modderpoel. Die kale riep wel iets, maar dan is er weer het voordeel van twee oren hebben. Het gaat het ene oor in en het andere uit. Dus even lekker een bad genomen in de modderpoel.

Voor de rest is er niet veel gebeurd de afgelopen week. Zoals jullie misschien al hebben gezien heeft vrouwtje een nieuw gedeelte op haar site en als ze daar mee bezig is moeten wij het ontgelden. Dan moeten Mikal en ik ons samen maar vermaken. Nu moet ik wel zeggen dat ze ook veel 's avonds heeft gedaan en dan zijn we natuurlijk heerlijk bij baasje.

Zo, dat was het weer voor vandaag. Ik hoop dat er woensdag eindelijk weer eens training is, want volgende week gaat dat ook weer niet door. Pakjesavond of zoiets. Dus, tot volgende week maar weer.

IMG 4175