Twee weken geleden is het al weer dat ik mijn laatste logje heb geschreven. En wat is er in die twee weken veel gebeurd!! We beginnen dit keer bij vorige week zondag, 4 mei. Toen ging Daniël logeren en Mikal en ik mochten mee om hem naar baasjes ouders te brengen. We mochten niet mee naar binnen, dus vrouwtje bracht Daniël weg en baasje, Mikal en ik bleven in de auto wachten. Daarna reden we door naar vrouwtjes ouders. "Hoera!!", dacht ik, lekker wandelen. Nou, nee dus. De hele middag hebben we gewoon buiten gezeten. Na het eten ging vrouwtjes vader dan eindelijk met ons wandelen. Maar weer niet lang, maar een heel kort stukje. Weer thuis deed hij één of ander pipopak aan en ging met een gigantisch grote toeter naar Vlagtwedde. Daar moest hij even een tijdje muziek maken.

De afgelopen week was het zonder Daniël lekker rustig in huis. Het was ook nog eens heerlijk weer en vrouwtje was veel buiten. Ik dus ook. Vrouwtje was onkruid tussen de tegels op het terras aan het halen en ik heb haar daar heel goed bij geholpen. Ook heb ik een heleboel stokjes verpulverd, zodat die niet meer in de container hoeven.

Vrijdag werd Daniël door vrouwtjes ouders weer thuis gebracht. Tijd voor een lekkere lange wandeling was er weer niet, want vrouwtjes vader moest de slaapkamer van Daniël behangen.

Zaterdag was het hier achterthuis helemaal feest. Daniël had zijn waterbak buiten en daar kunnen we samen heel mooi mee spelen. Natuurlijk moest vrouwtje er gisteren weer een filmpje van maken en de link heeft ze aan het einde van dit blog gezet. Ik maak dus maar een eind aan dit logje, dan kunnen jullie snel het filmpje gaan kijken.

YouTube{jcomments on}