Wil ik alleen maar even mijn web-log bijwerken, moet ik van mijn vrouwtje eerst weer poseren voor een foto. Mag ik weer "zit", "af" en "blijf". Het lijkt wel of de training weer is begonnen. Ik was het al bijna weer vergeten. Op de onderstaande foto moest ik vrouwtje ook nog eens aankijken, maar er vloog net een vliegje door de kamer, dus kon ik natuurlijk even niet naar vrouwtje kijken. Ik moest eerst even in de gaten houden wat die vlieg ging doen. 

Ik heb ondertussen een leuke twee weken gehad. Zo is vrouwtje op een woensdagavond weer eens een lekkere lange wandeling met ons gaan maken. We kwamen uiteindelijk uit bij het parkeerterrein van Storteboom. De kippenslachterij bij ons in het dorp. Op dat parkeerterrein was Daniël ook. Samen met een heleboel andere kinderen was hij daar aan het muziek maken en ze liepen allemaal door elkaar heen. Dat was nu showlopen zei vrouwtje. Ik vond het best wel een beetje eng. Al dat lawaai van die muziekinstrumenten. Daniël's drumstel in huis valt nog wel mee als je dat vergelijkt met het lawaai dat van de jeugdband af kwam. Ik heb me maar achter vrouwtje verstopt. Ik was blij toen de jeugdband klaar was en we weer naar huis konden lopen.

Vorige week zondag, ik geloof dat het 20 april was, moesten baasje, vrouwtje en Daniël naar de verjaardag van baasjes moeder. Begrijpen jullie het nog? In ieder geval mogen Mikal en ik daar niet mee heen en wij gingen naar de papa en mama van mijn vrouwtje. Helemaal niet erg hoor, want we zijn wel drie keer een hele lange wandeling gaan maken. Mikal en ik mochten beiden niet loslopen, dus ik heb helaas geen modderbad kunnen nemen. Dat vond ik wel jammer, want mijn vacht kan wel weer een modderbadje gebruiken. Ik ben weer flink in de rui. Dat merkt vrouwtje ook wel. Ze moet nu veel vaker stofzuigen en bijna elke dag zit ze met die rare borstel en kam in mijn haren. In het begin vind ik dat niet erg, maar op een gegeven moment ben ik er zat van hoor. Volgens mij werkt een modderbadje veel beter, maar daar zijn de poetsdames het niet mee eens. Dus moeten ze maar wat vaker stofzuigen en borstelen.

Mijn vrouwtje staat ondertussen al weer achter mij te popelen om weer achter de computer te gaan. Ze zegt dat ze nog een aantal mailtjes moet versturen voordat ze met het avondeten aan de gang gaat. Dus moet ik maar weer een einde breien aan mijn logje. Maar voordat ik stop wil ik nog even mijn vrouwtjes ouders feliciteren. Zij zijn vandaag 36 jaar getrouwd. Dat is toch best wel lang. In ieder geval: Van Harte Gefeliciteerd en komende zondag komen Mikal en ik wel weer even wat extra stokjes en brokjes bij jullie halen.

IMG 4470

{jcomments on}