Vrouwtje heeft besloten dat ik nog maar één keer per twee weken een logje mag schrijven. Dat vond ik eerst wel heel erg, maar ik ben ondertussen aan het idee gewend en ik denk dat vrouwtje wel een beetje gelijk heeft. Sinds ik niet meer naar de hondentraining ga, beleef ik natuurlijk nog wel wat, maar heb ik toch iets minder te vertellen dan toen ik nog wel naar de training ging.

De afgelopen twee weken hebben we het ook weer lekker rustig aan gedaan. Afgelopen week was het wel erg mooi weer en vrijdagmiddag zijn Mikal en ik dan ook een lange wandeling met vrouwtje gaan maken. Vrouwtje zei dat ze dat deed om haar hoofd leeg te maken. Dat is waarschijnlijk niet zo goed gelukt, want ik heb haar onderweg niets zien verliezen. We zijn in ieder geval naar de school van Daniël gelopen. Op de terugweg liep vrouwtje met mij en Daniël liep met Mikal. Arme Mikal, die Daniël die was me toch druk. Hij sprong en fladderde wat heen en weer over het fietspad. Vrouwtje vroeg hem op een gegeven moment of hij zijn pilletje wel had gehad en die was hij dus vergeten. Thuis moest hij die dus gelijk nog even opeten van vrouwtje.

Het afgelopen weekend was het wel erg rustig in huis. Daniël was met de jeugdband weg. Ze hebben de nieuwe show ingestudeerd. Hadden baasje en vrouwtje dus alle aandacht voor Mikal en mij. Zaterdagavond heb ik even heerlijk met baasje gespeeld. Op een gegeven moment was baasje er flauw van en heeft mij klem gelegd op de bank. Ik kon geen kant meer uit. Toen ben ik dus maar gaan slapen en terwijl baasje en ik heerlijk lagen uit te rusten heeft vrouwtje een foto van ons gemaakt. Gemeen hè, maar het is wel een mooie foto geworden die ik weer mooi op mijn web-log kan plaatsen.

Nou, dat was het dan wel weer. Tot over twee weken dus maar weer.

IMG028