Moest ik in mijn vorige log vermeldden dat ik de week daarop mijn log niet op maandag zou kunnen bijwerken. Nou, ook dus niet op dinsdag, woensdag, of een andere dag van de week. Ik moest wachten tot vandaag. Vrouwtje was vergeten dat ik mijn web-log nog niet had bijgewerkt. Maar goed, hier zijn we dan weer. Hebben jullie mij ook gemist?

Ik moet eens even goed nadenken over wat ik de afgelopen twee weken allemaal heb beleefd. Ik geloof dat vrouwtje meer mee heeft gemaakt dat ik. Vorige week was ze heel erg moe en af en toe ook een beetje verdrietig. Ik heb dus goed mijn best moeten doen om haar te troosten en op te vrolijken. In troosten ben ik niet zo heel goed, maar in opvrolijken wel. Als vrouwtje dan op de bank zit met haar sloffen aan, dan probeer ik ze uit te doen. Af en toe heeft ze sloffen aan waar dat niet bij wil, maar de laatste tijd heeft ze hele mooie sloffen aan. Daar hoef ik maar een neus achter te doen en hups, hij glijdt al van haar voet. Daarna probeer ik haar natuurlijk in de tenen te bijten. Zo is vrouwtje zo weer vrolijk. Hoewel ik toch nog moet leren wanneer ik nou precies moet stoppen, want als ik te lang door ga wordt ze boos en als er een leuk programma op televisie is, dan mag het ook niet. Ik probeer het wel gewoon hoor, want als zij er niet vrolijk van wordt, dan word ik er wel vrolijk van!

Zoals ik al in mijn vorige log vertelde zijn vrouwtjes ouders eerste paasdag ook weer langs geweest. Ik heb ze even uitgebreid begroet. Mijn haren vlogen in het rond. Ik was ook zo blij dat ik ze eindelijk weer eens zag. Tussen de middag was ik nog blijer. Weer heerlijk wandelen met vrouwtjes vader. Ik mocht niet te vieze poten krijgen en dus hebben we een route gelopen waar (helaas) niet veel modder lag. Ik ben dus met schone poten weer thuis gekomen.
Nou, mijn vrouwtje staat al weer achter mij te trappelen van ongeduld. Ze moet vanmiddag werken en wil voor die tijd nog even wat dingen op de computer doen. Ik zal dus maar weer stoppen. Dan kan zij weer verder. Hopelijk tot volgende week, want met zo'n vergeetachtig vrouwtje weet je het maar nooit.

IMG 4443