Nou, eindelijk mag ik eens achter de computer om mijn web-log bij te werken. Ik ben op het moment maar blij met mijn vier poten. Met twee poten kan ik deze log typen, met de andere twee houd ik mijn oren dicht. Daniƫl is aan het drummen op zolder en dat is me hier toch een lawaai! Maar goed, vrouwtje is eindelijk eens achter die computer vandaan. Ze heeft er vandaag de hele dag al achter gezeten. Ze moest de hele dag werken.

Is ze eindelijk klaar met werken komt ze dolenthousiast beneden. Ze is op haar werk gepromoveerd. Ja, zij wel. Ik zal wel nooit promoveren, want we gaan niet meer naar de cursus. Saai is dat hoor. Zit en lig ik de hele woensdagavond maar weer thuis. Vrouwtje hangt wat op de bank televisie te kijken of achter het beeldscherm van de computer te koekeloeren. Kan ze toch beter met mij naar de training gaan. Doen we ook nog eens iets nuttigs.

Zoals je ziet ben ik vandaag een beetje in een zeurbui. Ik had dan ook geen zin om voor de foto te poseren. Of eigenlijk had ik er geen tijd voor. Nu vrouwtje mij eindelijk eens mijn logje laat typen wil ik die tijd niet eerst verprutsen door ook nog lief voor de camera te staan kijken. Ik heb op internet een leuk plaatje opgezocht van een vriendje van mij. Vinden jullie het geen schatje.

Nou, het is saai, maar eigenlijk heb ik even niets leuks meer te melden. O ja, toch nog wel iets leuks. Komende zondag is Eerste Paasdag en dan komen vrouwtje haar ouders weer hier. Misschien gaan we wel een lekkere lange wandeling maken. Ik hoop het toch zo.

Vrouwtje zegt net dat ik ook nog even moet vertellen dat ik volgende week mijn log niet op maandag kan bijwerken. Nou ja zeg, wat is dat nou weer. Vrouwtje moet weer zo nodig met de Showband op stap en daardoor kan ik mijn log niet bijwerken. Grrr, zucht. Een hondenleven is niet altijd makkelijk. Tot volgende week dinsdag dan maar.

CrazyDogFunny