Vandaag is vrouwtje eens niet 's morgens aan het werk, maar moet ze vanmiddag werken. Mag ik dus 's morgens al met een duffe kop mijn web-log bijwerken. Met mijn duffe kop ben ik vanmorgen ook weer eens lekker in Mikal zijn mandje gaan liggen. Moet vrouwtje er natuurlijk weer een foto van maken. Mikal vond het dit keer niet erg hoor dat ik in zijn mandje lag. Vrouwtje had de droger aan staan en daar wil hij het liefst zo ver mogelijk vandaan zijn. Ik niet hoor, ik vind het wel leuk als vrouwtje de was doet. Ik moet altijd even controleren of alles wel goed schoon is. Als vrouwtje met de wasmand beneden komt gooi ik er soms wel eens speelgoed van mij in. Dat mag ook wel eens gewassen worden toch, maar helaas doet vrouwtje dit nooit. Ze gooit het speelgoed altijd weer terug in de bench.

Afgelopen woensdag was ik best een beetje verdrietig. Het was de laatste keer dat we naar de hondentraining zijn geweest. Nu zie ik Coco en al die andere lieve nieuwe vriendjes van mij nooit meer. Ik heb die laatste keer ook niet echt mijn best gedaan. Daar had ik even geen zin in hoor.

Wat hebben we de afgelopen week verder nog beleefd. Nou, eigenlijk niet veel. Mijn leventje gaat nu weer lekker saai worden zo zonder de training. Ik zal er dus zelf voor moeten zorgen dat ik elke week wat leuks te vertellen heb. Ik stop dus ook maar met deze log. Ik ga (in Mikal zijn mandje) even wat plannetjes uitdenken.

IMG 4406