Mijn vrouwtje is aan het bijkomen van een weekendje met de showband en ik mag nu dus even mijn web-log bijwerken.

De afgelopen week was een leuke week. Daniël had vakantie en we mochten dus heerlijk uitslapen. Maandag en dinsdag moest ik daar eerst wel even aan wennen en heb ik nog geblaft tegen de tijd dat we er normaal uit gaan, maar woensdag was ik het gewend en heb ik heerlijk liggen uitslapen.

Vrouwtje was de afgelopen week ook heel veel beneden bezig. Ik weet niet wat ze allemaal aan het doen was, maar ze had een beetje last van knutselwoede. Ze heeft allerlei dingen in elkaar gefabriceerd. Allemaal voor het werkweekend zei ze. Het leukste waar ze mee bezig is geweest was het vermaken van een hoeslaken in één of andere jurk. Vooral toen het nog een hoeslaken was vond ik het erg leuk. Ik kon er heerlijk met mijn pootjes op gaan staan. Was vrouwtje wat minder blij mee, want ik deed het ook een keer met wat natte pootjes. De afdruk van mijn pootjes kwam mooi op het hoeslaken te staan. Jammer genoeg droogde de afdruk van mijn poten weer op en waren ze helaas niet meer te zien. Konden ze bij de showband niet zien dat ik mijn vrouwtje heb geholpen met het maken van die rare jurk.

Woensdagavond weer naar de hondentraining geweest. Daar heb ik gehoord dat we echt gaan stoppen met de training. Vrouwtje wordt er te moe van. Ze is vaak de hele donderdag moe. Nou, dan moet ze dus ook maar stoppen met de showband, want als ze showrepetitie met de showband heeft gehad is ze de dag daarna ook de hele dag moe. Maar, stoppen met de showband is voor haar nog niet aan de orde. Dat vindt ze te leuk. Nou, ik vind de hondentraining te leuk en wil dus gewoon doorgaan. Hoe maak ik dat nu duidelijk aan vrouwtje. Ik denk dat ik me de komende tijd weer gewoon lekker stout moet gaan gedragen. Misschien gaan we dan wel verder met de training.

Hebben jullie de foto van deze week al gezien? Mooi hè. Ik lig hier weer eens in het mandje van Mikal. Dat ligt zo lekker!!! Mikal zit mij altijd erg dom aan te kijken als ik in zijn mandje lig en zodra ik opsta, klimt hij er bij in. Dat past dus niet en dan moet ik er weer uit. We kunnen toch wel een keertje ruilen. Mikal in de bench en ik in de mand. Maar dat wil Mikal niet en dus ga ik af en toe even stiekem in Mikal's mand liggen.

IMG010a