Het is ondertussen al wel heel laat geworden. Mijn vrouwtje heeft net haar web-log bijgewerkt en nu ben ik aan de beurt. Dit keer geen foto onder mijn logje, maar een link naar een video. Deze heeft vrouwtje vorige week met haar mobiele telefoon gemaakt, dus de kwaliteit is nou niet om over naar huis te schrijven. Vrouwtje heeft het filmpje: Laban Huilt genoemd, maar eigenlijk is dat niet zo. Daniël is aan het muziek maken op zijn mondharmonica en ik zing met hem mee. Eigenlijk had het filmpje dus: Laban Zingt moeten heten.

Wat is er de afgelopen week allemaal weer gebeurd. Afgelopen dinsdagavond heel laat kwamen de ouders van vrouwtje hier. Mikal en ik lagen al in de bijkeuken en we mochten er niet eens meer even uit om ze te begroeten. Ik heb wel even een tijdje geblaft, totdat vrouwtje met een boze kop binnen kwam. Toen ben ik maar gaan slapen.

Woensdagmorgen gingen vrouwtje en haar moeder al op tijd de deur uit en waren Mikal en ik samen met vrouwtjes vader. Natuurlijk zijn we weer een mooi stukje gaan wandelen. Voor Mikal was dat iets leuker dan voor mij. Mikal mocht los lopen en ik moest aan de lijn blijven. Ik mocht niet los, omdat vrouwtje en de moeder van vrouwtje dachten dat ik dan weer in een modderpoel zou gaan badderen. Jeetje zeg, dat is toch goed voor je vacht, mag het helemaal niet meer. Nou, ja, we zijn in ieder geval weer lekker buiten geweest en dat is ook goed voor je.

Donderdagmorgen moest vrouwtje samen met haar vader weer voor controle naar het ziekenhuis. Alles is gelukkig goed, hoewel vrouwtje wel binnenkort naar één of ander Behouden Huys gaat om te praten. In haar hoofd schijnt alles niet meer helemaal op een rijtje te zitten. Donderdagmiddag zijn vrouwtje haar ouders weer naar huis gegaan, want vrouwtje moest weer eens werken.

Voor de rest was het de afgelopen week lekker rustig. Vrouwtje was weer eens moe en dus was ze lekker veel thuis. Ben benieuwd wat we deze week allemaal weer gaan meemaken.

Link naar de video: http://s206.photobucket.com/user/Aerdna74/media/Video/VID000.mp4.html