Ik heb een geweldige week en vooral een fantastisch weekend achter de rug. We beginnen natuurlijk met de woensdag. De hondentraining. Vrouwtje was dit keer een beetje verkouden en op de één of andere manier kan ik haar dan niet zo goed verstaan. Ze roept wel wat, maar wat ze nu precies bedoelt, dat weet ik niet hoor. Vrouwtje dacht natuurlijk weer dat ik niet goed wilde luisteren, maar dat was helemaal niet zo. Ik snapte niet wat ze bedoelde.

Zo werd ik op een gegeven moment vast gehouden door de trainer en vrouwtje moest naar de andere kant van de manege lopen. Daarna riep ze iets van: "Kom Voor" of zo. Maar ja, ik hoorde het niet zo goed en ik had geen riem meer om, dus ik ben lekker rondjes gaan rennen door de bak. Vrouwtje weer boos natuurlijk, want het was de bedoeling dat ik bij haar zou komen. Nou ja, volgende keer beter hoop ik. Dat wordt niet deze week, want dan is mijn vrouwtje er niet. Dan zit ze met haar moeder in Utrecht. Ze gaan shoppen of zo. Wat dat nou weer precies is weet ik niet. Vrouwtje vindt het in ieder geval leuker dan met mij naar de training gaan.

Het afgelopen weekend heb ik het ook weer erg leuk gehad. We gingen naar de ouders van mijn vrouwtje. Ja, je weet wel, die kale. Zijn vrouw was de afgelopen week jarig geweest en dat moest natuurlijk even worden gevierd. Mikal en ik moesten eerst wel heel lang wachten voordat die kale eindelijk eens met ons ging lopen. Maar, het wachten werd wel beloond. We mochten heerlijk los lopen. Ik was wel heel vies toen ik uiteindelijk weer thuis kwam. Dat kwam door de plassen die er niet uitzagen als plassen. Het was net alsof het gewoon harde grond was, maar als ik er eenmaal op ging staan, dan was het "krak" en ik stond weer met mijn poten in de blubber. Ik vond het wel leuk, maar vrouwtjes moeder vond het minder leuk. Mocht ze weer zand vegen in huis.

's Avonds ook nog wat leuks meegemaakt. Kijk maar eens naar de foto hieronder. Ik mocht aan tafel komen om een bakje vla leeg te slikken. Lekker dat dat was. Jammer genoeg mocht het alleen maar afgelopen zaterdag, omdat het een klein beetje feest was. Ik heb er in ieder geval wel van genoten.

IMG009a