Vandaag mag ik als eerste mijn web-log bijwerken. Lief hè van mijn vrouwtje. Ik ben dan ook wel heel erg lief geweest vandaag. Toen vrouwtje het fototoestel tevoorschijn haalde ben ik netjes gaan poseren. De onderstaande foto is niet de enige mooie foto die ze van mij heeft kunnen maken.

Wat hebben we de afgelopen week allemaal weer beleefd. Ach, het valt eigenlijk wel mee. Niet zo heel veel dus. Woensdagavond weer naar de training. Ik heb wel goed mijn best gedaan, maar vrouwtje vond dat het die week daarvoor toch iets beter ging. Tsja, ik werd dit keer ook een beetje afgeleid door een Friese Stabij in de groep. Die liep naar mijn gevoel steeds iets te dicht bij mij in de buurt en dat moeten we niet hebben. Ik heb hem een paar keer toegesnauwd dat hij bij mij uit de buurt moet blijven. Verder mochten we met de training weer door de slurf lopen. Vond ik dat vorige keer nog eng, dit keer kon ik bijna niet wachtten tot ik aan de beurt was. Geweldig vind ik het nu, vooral als vrouwtje aan de andere kant klaar staat met die lekkere frolicjes.

Het afgelopen weekend was weer eens vreemd. In het begin van de vorige week werd mij nog een heerlijk weekend voorspeld. We zouden namelijk weer naar die kale gaan, maar helaas liep het weekend iets anders. Donderdagmorgen zat Daniël aan tafel te zeuren dat hij warm was en dat hij buikpijn had. Vrouwtje duwde toen iets in zijn oor en daarna keek ze er op en zei dat hij koorts had en niet naar school zou gaan. Met andere woorden, Daniël was ziek en daardoor konden we zaterdag niet naar vrouwtje haar ouders. Het ging zaterdag al wel weer beter met Daniël, maar hij had geen zin om weg te gaan.

Zondag was hij al weer een stuk beter en is de familie 's middags nog naar baasjes ouders geweest. Mikal en ik moesten op het huis passen en wij zijn dus de hele tijd zielig en alleen in huis geweest. Als er deze week niemand ziek wordt gaan we zaterdag naar vrouwtje haar ouders. Ik heb er nu al zin in. Tot volgende week dus maar weer.

IMG 4396