Ben je 's morgens net een beetje wakker, staat vrouwtje al weer voor je neus met zo'n dom fototoestel. Moet ik af en zit en lief kijken. Jeetje, daar heb ik 's morgens toch geen zin in. Gewoon lekker liggen en mij met rust laten. Vrouwtje moest erg lachen toen ze de bovenstaande foto bekeek. Ik kijk zo zielig vind ze.

Het is op het moment wel even wennen achter de computer hoor. Vrouwtje en baasje hebben een nieuwe computer. De vorige is bijna overleden zeggen ze. Tsja, als je hoort hoe vrouwtje soms tegen dat k*tding aan het schelden is, kan ik me er wel iets bij voorstellen. De nieuwe computer heeft Windows Vista en een nieuw toetsenbord. Dat is allebei wel even wennen, maar vooral het toetsenbord is voor mijn pootjes erg lastig. In plaats van de shifttoets, druk ik vaak een keer de Caps LOCKTOETS IN EN DAN WORDT ALLES IN HOOFDLETTERS GESCHREVEN. Zie je wel, daar gebeurde het al weer. Een hele zin in hoofdletters. Nou ja, ik moet er maar weer aan wennen.
Gelukkig had vrouwtje afgelopen woensdag nog wel tijd om met mij naar de training te gaan. Ik heb ook hééééééél goed mijn best gedaan, want ik heb baasje en vrouwtje horen praten over dat ze met de training willen stoppen. Dat moeten we natuurlijk niet hebben en dus heb ik heel goed geluisterd. Vrouwtje stond er gewoon een beetje van te kijken. Ik liet mij niet afleiden door andere hondjes en wat vrouwtje zei, dat deed ik gewoon. Op een gegeven moment moesten we af liggen en vrouwtje moest de riem naast mij op de grond leggen. Ik moest natuurlijk blijven liggen en dat heb ik ook zeker gedaan. Vrouwtje was geloof ik best bang dat ik weg zou lopen, maar ja, zij is wel degene van wie ik die lekkere frolicjes krijg als ik het goed doe. Een andere reden dat ik zo goed luister is natuurlijk vanwege Coco. Ik kan haast niet wachten tot ik weer bij Coco in de groep mag trainen.
Voor de rest was deze week weer eens lekker saai. Vrouwtje was steeds met die computers aan de gang. En 's nachts... 's nachts gaat de benchdeur weer dicht. Niet omdat ik stout ben of zo, maar als ik 's morgens hoor dat baasje beneden is, dan begin ik te piepen en te blaffen. Dat wil baasje niet hebben en dus slaap ik weer achter gesloten deuren. Misschien dat ze het later nog eens proberen. Dan hoop ik dat ik er dan 's morgens aan denk dat ik niet mag piepen en blaffen.

IMG 4391