Vrouwtje heeft haar logje weer geschreven en nu ben ik weer aan de beurt. We hebben dit keer weer eens geen foto gemaakt. Daar had ik even niet zo'n zin in. Vrouwtje heeft het wel geprobeerd, maar ze vond het niet leuk om alleen een neus, of alleen een staart van mij op de web-log te zetten en dus doen we het dit keer maar weer zonder.

Wat een vies weer was het vorige week iedere keer zeg. Mikal en ik zijn wel heel vaak samen onder de douche geweest. Na die tijd willen vrouwtje en baasje mij dan weer met een handdoek droog maken, maar ik ga veel liever met die handdoek spelen, dan dat zij er mij mee droog wrijven. Vooral vrouwtje doet dat zo hard.

Afgelopen woensdag mocht ik natuurlijk weer mee naar de training. Daar was ik wel een beetje teleurgesteld. Coco is gepromoveerd. De beginnersgroep, waar wij beiden bij horen, is opgesplitst in twee groepjes en Coco zit een groepje hoger dan mij. Dat wordt dus goed m'n best doen de komende tijd, zodat ik weer bij Coco's groepje mag. Ik hoop dat ik dat kan onthouden. Afgelopen week ging het in ieder geval erg goed. Vrouwtje had frolicjes mee en die zijn erg lekker, daar wil ik wel veel voor doen. Zelfs als er andere hondjes in de buurt kwamen bleef ik netjes zitten.

Afgelopen weekend hebben we vrouwtje niet veel gezien. Er waren weer eens computerproblemen en ze hebben het hele besturingsprogramma weer opnieuw geïnstalleerd. Daarna moest ze alle programma's opnieuw installeren en daar is ze dus wel een tijdje mee bezig geweest. Gelukkig was baasje wel gewoon thuis en hebben we lekker met baasje kunnen spelen.

Er is afgelopen week ook nog iets leuks gebeurd. Als baasje en vrouwtje 's nachts gaan slapen, dan blijft het deurtje van mijn bench gewoon open. De eerste nacht dacht ik dat ze het gewoon vergeten waren, maar de volgende nacht gebeurde het weer. Ik mag nu dus 's nachts in de bench met het deurtje open. Kan ik lekker Mikal plagen als hij probeert te slapen en als ik nog klaarwakker ben.

Nou, als mijn vrouwtje eindelijk klaar is met dat telefoongesprek (ze hangt al weer bijna 20 minuten met haar moeder aan de lijn) kan ze mijn logje eindelijk eens op de site zetten.