De dag is nog maar net begonnen en ik mag van vrouwtje al mijn web-log bijwerken. Ze is (bijna) klaar met de infoboekjes voor de showband en ze hoeft vandaag niet te werken. Ik mag dus rustig gaan nadenken over wat ik jullie wil vertellen. Vrouwtje heeft ook weer een mooie foto van mij kunnen maken. Ik lig hier heerlijk over de kist. Zo kan ik goed zien wat er buiten allemaal gebeurd.

Vorige week maandag met vrouwtje naar school geweest. Leuk was dat! Op de heenweg kwamen we door het natuurgebied en daar lagen allemaal modderplassen. Mikal liep er omheen, maar ik niet hoor. Ik ga er gewoon dwars doorheen. Veel leuker en ze zeggen dat een modderbad nog goed voor je huid is ook. Het wachten bij school was ook leuk. Al die kindjes die mij even wilden knuffelen en aaien. Heerlijk die aandacht. Daniƫl was geloof ik niet zo blij dat we lopend bij school waren. Hij is bijna stampvoetend naar huis gegaan.

Woensdagavond was saai. Ik mocht niet met vrouwtje naar de training. Vrouwtje had wat last van haar buik. Ze moest ook om de haverklap naar de wc. Ze dacht dat ze blaasontsteking had, maar gelukkig ging het donderdag al weer beter met haar, en omdat we woensdag niet naar de cursus zijn geweest hebben we donderdagmorgen nog weer even een lekkere wandeling gemaakt. Niet door het natuurgebied dit keer, vrouwtje wilde mijn poten een beetje schoon houden, maar aan de kant van de weg heb je ook modderpoelen waar je met je poten door kan sjouwen. Ik moet de huid van mijn poten natuurlijk wel een beetje mooi houden.

Voor de rest heb ik de afgelopen week een nieuwe naam gekregen. Vrouwtje en baasje noemen mij tegenwoordig Kees. Ze zeggen dat dat met mijn grootste hobby te maken heeft, maar daar snap ik niets van.

Ik hoop dat het weer deze week nog een beetje verbetert, want dan kunnen we weer lekker met vrouwtje lange wandelingen maken. Nou, tot volgende week maar weer.

IMG013