Ik moet van mijn vrouwtje even heel snel mijn web-log bijwerken. Mijn vrouwtje is druk bezig met iets voor de showband en daar wil ze graag mee verder. Tijd voor mij om even rustig te bedenken wat ik jullie wil vertellen is er niet, dus dan maar even snel. Vrouwtje heeft wel beloofd dat we dan strakjes Daniël lopend van school gaan halen, dus dat is ook wel een leuk vooruitzicht.

Afgelopen week was eindelijk weer een beetje normaal. Baasje was weer aan het werk, Daniël was weer naar school en vrouwtje liet Mikal en mij af en toe op het huis passen omdat ze zelf boodschappen moest doen of moest werken. Woensdagavond was er natuurlijk weer de hondentraining. Het was er weer reuzegezellig. Ik heb weer even leuk kunnen spelen met Coco en natuurlijk moest ik af en toe eens even naar vrouwtje luisteren. Vrouwtje vindt dat het steeds beter gaat met de oefeningen. Zolang er tijdens die oefening maar geen andere hond langs loopt of zo. Dan moet ik natuurlijk even snuffelen aan mijn collega hond en dat vindt vrouwtje geloof ik niet altijd zo aardig van mij. Maar oefeningen zoals af, blijf en aan de voet gaan helemaal goed.

Voor de rest heb ik eigenlijk niet zoveel te vertellen, dus vrouwtje kan weer tevreden zijn. Kan ze weer verder met haar infofolders voor nieuwe showbandleden en straks... heerlijk naar school lopen. Ik verheug me er nu al op.