Nou, ik geloof dat nu het gewone leven weer is begonnen. Vanmorgen was baasje al vroeg beneden en ook Daniël en vrouwtje waren al veel eerder beneden dan de afgelopen week. Kunnen we weer wennen aan het dagelijkse ritme. Overdag geen Daniël meer die op mij wil paardje rijden en ook 's avonds is het weer lekker op tijd rustig in de kamer. Ik hoop dat we woensdagavond ook weer gezellig naar de cursus gaan, want ik heb mijn hondenvriendjes wel een klein beetje gemist.

Afgelopen week was eigenlijk best een leuke week. Baasje, vrouwtje en Daniël waren allemaal gewoon lekker thuis. Af en toe zijn ze even met zijn drietjes weg geweest en mochten Mikal en ik op het huis passen. Vorige week donderdag is eindelijk die rare boom met al die hondenkoppen er in weer uit de kamer gegaan. Niet alleen hier stond zo'n boom in de kamer, er waren veel meer huizen waar die boom in huis stond en bij heel veel huizen lag die boom zo ineens bij de straat. Die van baasje en vrouwtje niet. Dat is een nepboom en die ligt nu weer netjes in een doos op zolder. Aan het eind van dit jaar komt hij weer in de kamer te staan. Ik ben benieuwd hoe het dan is met al die hondjes die er dit jaar in hebben gezeten.

En wat moet ik nu nog meer vertellen. Ik weet het eigenlijk niet. O ja, ik heb af en toe een nieuw slaapplekje in de bijkeuken. Als baasje in de bijkeuken met zijn toetsen aan het repeteren is, wil ik natuurlijk graag bij hem zijn, maar over mijn bench hangen dan allemaal rare draden en ik vind het dan niet fijn om in de bench te liggen. In plaats daarvan ga ik dan maar in Mikal's mandje liggen. Wel een beetje krapjes, maar het past precies!

IMG010