Eindelijk, daar ben ik weer. De vrijdag en de maandag zijn zonder logje voorbij gegaan, maar nu dus eindelijk mijn nieuwe log. 

Ik heb vorige week niet zo heel veel gedaan. Het ODSC en de repetities daar vooraan hebben ontzettend veel van mijn energievoorraadje opgeslokt. Ik heb de hele week nodig gehad om bij te komen en nog (bijna anderhalve week later) voel ik mij niet helemaal weer de “oude”. Ik ben echt toe aan vakantie, en die zit er gelukkig ook aan te komen. 

Vorige week dinsdag natuurlijk met Daniël naar de drumstelles geweest en daarna even de wekelijkse boodschappen gedaan. Woensdagmiddag heb ik met Daniël zitten knutselen. Zijn traktaties voor school zijn af en die moesten nog worden versierd. Daniël heeft de traktaties versierd, en ik heb ze daarna gevuld en klaar gemaakt om uitgedeeld te worden. Ze zijn erg mooi geworden. Ik zal in mijn volgende log (waarschijnlijk vrijdag, maar je weet het bij mij natuurlijk nooit) even een foto plaatsen van de traktaties. 

De avond is al weer een flink eind opgeschoten, dus ik zal eindelijk eens even mijn web-log bijwerken. We moeten dit keer beginnen bij de vrijdag, want mijn vorige logje was al op donderdagavond geschreven. 
Vrijdag mocht ik weer eens naar het Behouden Huys in Haren. De terugkomsessie van de lotgenotengroep. Het was erg leuk om iedereen weer terug te zien. ’s Middags weer naar de haptonoom. Ik was weer eens behoorlijk gespannen. Ik ben op dit moment in mijn hoofd ook ontzettend veel aan het nadenken over wat ik moet met de showband. De repetities en de optredens kosten mij zoveel energie. Ik zit er aan te denken om het met de showband wat rustiger aan te gaan doen. Wel mee doen met muzikale repetities, maar tijdens de optredens foto’s maken. Maar, ik vind die beslissing zo moeilijk. Ik wil de band niet in de steek laten en ik vind het zelf ook geweldig om weer met de show mee te doen. Twijfel, twijfel, twijfel dus. En dat uit zich in spanning in mijn lichaam. Ik kon me dan ook niet volledig ontspannen bij de haptonoom. 
Vrijdagavond showrepetitie van de showband. Ik heb bijna de gehele repetitie meegedaan. Alleen tijdens de laatste run was tijdens de samba de energie ineens verdwenen en ben ik er uit gestapt. 

Het is donderdagavond en ik neem even weer de tijd om mijn web-log bij te werken. Ik zie dat morgen of zaterdag nog niet gebeuren en dus schrijven we hem maar weer even op de donderdagavond. 
Zoals ik in mijn vorige logje al schreef, had ik de afgelopen week een drukke week. De maandag viel nog wel mee. ’s Morgens even de website bijwerken, ’s middags even boodschappen doen en nieuwe waslijnen ophangen. De oude waslijnen waren in het weekend geknapt en die moesten dus vervangen worden. 

Dinsdag ben ik mee geweest op schoolreisje van groep 5/6. Het was een gezellige en erg leuke dag. Ik wil nog even een verslagje schrijven voor mijn site, maar dat wordt waarschijnlijk pas volgende week. Ik zal in ieder geval in een logje vermelden als het verslag online staat. 

IMG 4860

De hele morgen bezig geweest met het maken van een tweetal verslagen op mijn site. Beide vind je onder “Belevenissen”. Het eerste verslag dat ik heb gemaakt is een verslag met verschillende diapresentaties van het wielergala. Het tweede verslag is het verslag over de première van de schoolfilm “Buren en (B)Engeltjes”. Nu heb ik dan even tijd om mijn web-log bij te werken.

Het belooft weer een mooie zonnige en warme dag te worden, dus ik zal mijn web-log dit keer eens op tijd bijwerken. Ik heb er vandaag alle tijd voor, want er staan helemaal geen afspraken op de agenda. Lekker een dagje rustig aan doen dus. 

Deze week een behoorlijk drukke week gehad. Kan ik aan mezelf ook wel een beetje vernemen, want ik ben nu al moe, en het is nog maar kwart over negen. 

Dinsdag was Daniël een dagje vrij van school. De leraren hadden een team-studiedag. Het kwam mij wel goed uit, want Beter Bed zou komen met Daniël’s nieuwe matras en bedbodem. Ze waren er al rond twee uur, zodat Daniël ’s middags nog wel naar de drumstelles kon. Dinsdagavond was de officiële openingsceremonie van het Wielergala. Voorafgegaan door Bicycle Showband Crescendo, liepen alle deelnemers door het dorp. 

IMG 4689

Mijn website is ondertussen bijgewerkt en nu is eindelijk mijn web-log aan de beurt. Even weer vertellen wat er het afgelopen weekend allemaal is gebeurd. Eigenlijk kan ik daar kort over zijn. Zaterdag moest ik met de showband naar taptoe Tiel en daarover heb ik ondertussen een verslagje geplaatst onder: “muziek”. Zondag was dus weer een dagje bijkomen en niet zo heel veel doen. Ik heb lekker genoten van het heerlijke weer. Heel veel buiten zitten lezen. 

Nog even wachten tot morgen. Dan zal ik mijn web-log bijwerken. Vandaag vrij veel gedaan en vanavond willen Daniël en ik nog naar de demonstratie van de politie te paard bij ons in het dorp. Er is wielerweek met een vele leuke activiteiten daar omheen. Morgen meer dus. {jcomments off}

Vrijdagavond laat. Toch nog maar even een logje schrijven. Hoefde ik vandaag niet eens naar het Behouden Huys, vergeet ik gewoon om mijn web-log bij te werken. Een beetje te veel andere dingen aan mijn hoofd waarschijnlijk en dan vergeet ik het dus zo maar. Maar goed, het is nog steeds vrijdag en hier is alsnog een logje van mij. 

De scan van afgelopen maandag heeft weer heel wat aangericht in mijn armen. Beide armen waren blauw. Gelukkig trekt het al weer wat weg, want met dit mooie weer heb ik natuurlijk T-shirtjes aan en dan vallen die blauwe plekken wel heel erg op. Nu we het toch over de scan hebben moet ik natuurlijk gelijk maar vertellen wat de uitslag daarvan is. Ik had al een beetje verwacht dat ze mij niet zouden terug bellen en die verwachting is ook uitgekomen. Donderdagmorgen dus zelf maar gebeld. En, de uitslag is goed. Op de scan is niets te zien en ik ben dus nog steeds helemaal schoon. Ik ben daar echt superblij mee. 

Niet alleen de log van vrijdag wil wel eens een dagje te laat komen. Dit keer is de maandaglog een dagje later aan de beurt. Gisteren een vrij drukke dag gehad en dus geen tijd gehad om een logje te schrijven. Dat doen we vandaag dus maar even. 

Zoals ik in mijn vorige logje al schreef was het afgelopen zaterdag de jubileumdag van Showband Marum. Het was een zeer geslaagde dag. Het weer zat ook lekker mee. Als deze log klaar is, zal ik even een verslagje van de jubileumdag onder “muziek” zetten. 

De vrijdag is weer eens voorbij gegaan zonder een logje van mij. De vrijdagen zijn, sinds ikmet de lotgenotengroep ben begonnen, behoorlijk druk. Maar, gistermorgen was, op de terugkomsessie na, de laatste keer. In het vervolg heb ik op vrijdag dus wat meer tijd om mijn web-log bij te werken.

Wat hebben we de afgelopen week allemaal gedaan. Ik heb ontzettend veel zitten knutselen. Ik heb weer een traktatie verzonnen die Daniël in de laatste week op school kan ronddelen. Het duurt dus nog wel even voordat het zo ver is, maar dan heb ik rustig de tijd om alles klaar te maken. Ik heb ook wel weer wat verzonnen waar een beetje werk in zit. Maar, dat geeft niets. Ik vind het heerlijk om te doen. Tegen de tijd dat het klaar is maak ik er wel foto’s van en deze komen uiteraard wel weer in een logje te staan. 

Het is maar goed dat ik mijn vorige logje op donderdagavond heb geschreven. Ik heb er afgelopen vrijdag echt geen tijd voor gehad. Vrijdagmorgen naar het Behouden Huys. Het was voor mij weer een vrij heftige sessie. Ik heb weer tranen met tuiten gehuild. Maar, dat is misschien wel eens goed voor de verwerking van bepaalde dingen. Er komen soms dingen naar boven die niets met de kanker te maken hebben, maar die gewoon nog sluimeren en die nog goed verwerkt moeten worden. Ik heb na de sessie dan ook eerst nog een half uurtje in de wachtruimte gezeten voordat ik daadwerkelijk naar huis ben gegaan. 

Thuis wat spulletjes bij elkaar gezocht voor een nachtje logeren. Daarna wachten totdat Daniël thuis zou komen. Hij had sportdag gehad, dus voordat we richting mijn ouders reden is hij eerst nog even onder de douche geweest. Tegen vier uur zijn we richting Nieuw Buinen gegaan. Het was al behoorlijk druk op de weg, dus we waren pas tegen tien over vijf bij mijn ouders thuis. Daar hebben we gegeten en ’s avonds zijn we naar Ronald en Richard gegaan. Richard was jarig en dat werd ’s avonds gevierd. Daniël is die avond bij Ronald en Richard blijven slapen en ik ben bij mijn ouders gaan slapen.