Het is maar goed dat ik mijn vorige logje op donderdagavond heb geschreven. Ik heb er afgelopen vrijdag echt geen tijd voor gehad. Vrijdagmorgen naar het Behouden Huys. Het was voor mij weer een vrij heftige sessie. Ik heb weer tranen met tuiten gehuild. Maar, dat is misschien wel eens goed voor de verwerking van bepaalde dingen. Er komen soms dingen naar boven die niets met de kanker te maken hebben, maar die gewoon nog sluimeren en die nog goed verwerkt moeten worden. Ik heb na de sessie dan ook eerst nog een half uurtje in de wachtruimte gezeten voordat ik daadwerkelijk naar huis ben gegaan. 

Thuis wat spulletjes bij elkaar gezocht voor een nachtje logeren. Daarna wachten totdat Daniël thuis zou komen. Hij had sportdag gehad, dus voordat we richting mijn ouders reden is hij eerst nog even onder de douche geweest. Tegen vier uur zijn we richting Nieuw Buinen gegaan. Het was al behoorlijk druk op de weg, dus we waren pas tegen tien over vijf bij mijn ouders thuis. Daar hebben we gegeten en ’s avonds zijn we naar Ronald en Richard gegaan. Richard was jarig en dat werd ’s avonds gevierd. Daniël is die avond bij Ronald en Richard blijven slapen en ik ben bij mijn ouders gaan slapen. 

Zaterdagmorgen kon ik niet lekker even uitslapen. Ik zou om twintig over negen bij Ronald en Richard zijn en zij zijn achter mij aangereden naar Beter Bed. Daar konden we Daniël’s nieuwe slaapkamerameublement uit elkaar halen en in de auto doen. Bij ons thuis heeft Richard het ameublement weer in elkaar gezet. Dat was allemaal vrij snel klaar. Nog voor het brood eten stond alles op zijn plekje in Daniël’s slaapkamer. 

Na het brood eten zijn we naar Groningen gereden. Ronald en Richard zijn naar de pas geopende Saturn gegaan en Marinus, Daniël en ik naar de Ikea. We hebben een nieuwe lampenset voor Daniël’s slaapkamer gekocht. Zaterdagavond moest Marinus spelen en ik heb samen met Daniël zijn nieuwe kasten weer ingericht. 

Zoals je wel zult begrijpen heb ik zondag niet veel gedaan. Ik was moe. Een beetje televisie gekeken, wat zitten lezen en wat zitten tekenen. 

Vanmorgen mocht ik weer een ochtendshift werken. Dit keer geen storing, dus ik kon lekker drie uurtjes achter elkaar mensen ondervragen. Vanmiddag even naar school geweest. Ik moest invallen voor een andere leesmoeder en nog even naar Marum geweest om wat groente en vlees voor vanavond te halen. En nu zit ik dus dit logje te tikken. Hieronder de beloofde foto’s van Daniël’s nieuwe slaapkamer.

IMG 4667

IMG 4668

IMG 4669

IMG 4670

IMG 4671