De vrijdag is weer eens voorbij gegaan zonder een logje van mij. De vrijdagen zijn, sinds ikmet de lotgenotengroep ben begonnen, behoorlijk druk. Maar, gistermorgen was, op de terugkomsessie na, de laatste keer. In het vervolg heb ik op vrijdag dus wat meer tijd om mijn web-log bij te werken.

Wat hebben we de afgelopen week allemaal gedaan. Ik heb ontzettend veel zitten knutselen. Ik heb weer een traktatie verzonnen die Daniël in de laatste week op school kan ronddelen. Het duurt dus nog wel even voordat het zo ver is, maar dan heb ik rustig de tijd om alles klaar te maken. Ik heb ook wel weer wat verzonnen waar een beetje werk in zit. Maar, dat geeft niets. Ik vind het heerlijk om te doen. Tegen de tijd dat het klaar is maak ik er wel foto’s van en deze komen uiteraard wel weer in een logje te staan. 

Verder moest ik deze week natuurlijk weer met Daniël naar de drumstelles in Drachten en ik mocht weer een aantal keren werken. Alle keren zonder storing dit keer, alleen de donderdagmiddagshift heb ik niet vol kunnen houden. Waar het aan lag weet ik niet, want ik vond niet dat ik nou zo’n druk programma had de afgelopen week, maar donderdag was ik ontzettend moe. Het was ook een vrij lastig onderzoek dat ik moest doen en ik kon mijn hoofd er gewoon niet bij houden. Ik versprak me steeds, open antwoorden moest ik steeds weer corrigeren, omdat ik typefouten had gemaakt en dus heb ik na anderhalf uur maar gebeld dat het niet langer ging. Gelukkig is het bij TNS-Nipo geen probleem dat ik dan stop met werken. Zij hebben er natuurlijk ook niets aan als ik mijn werk niet goed doe. Ik ben na die tijd even beneden op de bank gaan liggen en ben daar in slaap gevallen. 

Gisteren was ook weer een drukke dag. Gistermorgen de laatste officiële lotgenotensessie. Nu alleen nog de terugkomsessie op 13 juni. De visualisatie oefening was ontzettend moeilijk voor mij. Het ging dit keer over: met compassie naar je lichaam kijken. Op het laatst moesten we ons lichaam bedanken voor het iedere keer maar weer herstellen. Maar dat kon ik dus niet. Hoe kan ik een lichaam bedanken dat mij zo heeft bedrogen. Na de sessie weer lekker bij de vijver zitten lezen, want ’s middag had ik weer haptonomie. Dat liep deze keer niet zo lekker als de vorige keer. Er zit op dit moment ontzettend veel spanning in mijn lichaam. Waarschijnlijk omdat ik ontzettend bang ben voor de uitslag van de CT-scan die maandag wordt gemaakt. 

Gisteravond natuurlijk weer naar de showband. Ik was wel ontzettend moe, dus heb ik met de showrepetitie niet mee gedaan. Alleen de laatste volledige doorloop heb ik even mee gedaan. Daarna nog een korte muzikale repetitie en toen lekker naar huis, lekker naar bed. 

Vandaag is de jubileumdag van de showband. Maar daarover vertel ik de volgende keer wel wat meer. Voor wie vanavond niets te doen heeft: op het evenemententerrein in Marum (achter de sporthal) is vanavond een taptoe. Voorprogramma begint om half acht en de toegang is gratis.