Niet alleen de log van vrijdag wil wel eens een dagje te laat komen. Dit keer is de maandaglog een dagje later aan de beurt. Gisteren een vrij drukke dag gehad en dus geen tijd gehad om een logje te schrijven. Dat doen we vandaag dus maar even. 

Zoals ik in mijn vorige logje al schreef was het afgelopen zaterdag de jubileumdag van Showband Marum. Het was een zeer geslaagde dag. Het weer zat ook lekker mee. Als deze log klaar is, zal ik even een verslagje van de jubileumdag onder “muziek” zetten. 

Zoals ik wel had verwacht was ik zondag moe, moe en nog eens moe. Ik heb zondag dan ook niet veel gedaan. ’s Morgens de herhaling van “Eigen huis en tuin” gekeken en voor de rest van de dag wat op de bank gehangen met een boek. Het boek is ondertussen uit, dus daarvan kan ik ook weer een kort verslagje maken voor in mijn “Bibliotheek”. 

Gisteren was zoals gezegd weer een drukke dag. ’s Morgens mocht ik niet ontbijten. Ik mocht alleen nog 200 ml. contrastvloeistof drinken. Om kwart over acht heb ik Daniël naar school gebracht en daarna ben ik doorgereden naar het UMC Groningen. Ik had om half tien een afspraak voor de CT-scan. Ik werd keurig op tijd geroepen, maar dankzij mij is de planning wel weer uitgelopen. Drie keer moesten ze prikken voordat ze eindelijk het infuus voor de contrastvloeistof konden aanleggen. Daarna kon de scan worden gemaakt. Dat duurde maar even. Na de scan nog even op de afdeling hematologie langs geweest. Ik heb pas een afspraak op 12 juni, maar zo lang wil ik niet wachten op de uitslag van de scan. De assistent achter de balie zou het doorgeven aan mijn arts en dan zou zij bepalen of ik eerder mag komen, of dat ze de uitslag telefonisch door belt. Als ik donderdag nog niets heb gehoord bel ik zelf wel, want dan is de uitslag ook al lang bij hun bekend. 

Gistermiddag mocht ik weer eens werken en gisteravond had ik weer een vergadering van het PR-team. Zo je ziet had ik gisteren dus weinig tijd om mijn log bij te werken en dus doen we dat nu even. 
Vanmorgen ook al weer weg geweest. Even boodschappen gedaan. Vanmiddag nog even met Daniël naar de drumstelles, maar voor de rest kunnen we het vandaag rustig aan doen.