Vrijdagavond laat. Toch nog maar even een logje schrijven. Hoefde ik vandaag niet eens naar het Behouden Huys, vergeet ik gewoon om mijn web-log bij te werken. Een beetje te veel andere dingen aan mijn hoofd waarschijnlijk en dan vergeet ik het dus zo maar. Maar goed, het is nog steeds vrijdag en hier is alsnog een logje van mij. 

De scan van afgelopen maandag heeft weer heel wat aangericht in mijn armen. Beide armen waren blauw. Gelukkig trekt het al weer wat weg, want met dit mooie weer heb ik natuurlijk T-shirtjes aan en dan vallen die blauwe plekken wel heel erg op. Nu we het toch over de scan hebben moet ik natuurlijk gelijk maar vertellen wat de uitslag daarvan is. Ik had al een beetje verwacht dat ze mij niet zouden terug bellen en die verwachting is ook uitgekomen. Donderdagmorgen dus zelf maar gebeld. En, de uitslag is goed. Op de scan is niets te zien en ik ben dus nog steeds helemaal schoon. Ik ben daar echt superblij mee. 

We springen in deze log een beetje van de hak op de tak, want nu wil ik nog even over de woensdag hebben. Meestal werk ik de woensdagochtend, maar dat kon afgelopen woensdag niet. Ik had een afspraak voor een individueel gesprek in het Behouden Huys. Dit keer voor het eerst bij Sara. Het is wel even vreemd om voor die gesprekken nu naar een ander te moeten. Dit keer moest ik dan ook weer een aantal dingen vertellen die ik ook al aan Janna had verteld, maar dat geeft niets. Het was een prettig gesprek. 

Woensdagmiddag was ik ook druk. Ik mocht weer helpen tijdens de straatspeelmiddag in Noordwijk. Net als vorig jaar stond ik bij het broodje bakken. Gelukkig is het tijdens de activiteiten zo goed als droog gebleven. Af en toe een paar sputters regen, maar dat was vaak zo weer voorbij. Tijdens het opruimen van de spullen ging het harder regenen en dat heeft ook iets langer geduurd. De straatspeelmiddag was weer een groot succes. De kinderen hebben zich weer goed vermaakt. 

Voor de rest van de week heb ik niet veel bijzonders gedaan. Vanavond wel weer met Daniël naar de jeugdband geweest. De showbandrepetitie ging niet door. Een gedeelte van de band was naar een TROS-optreden ergens in het zuiden van het land. Dat duurde allemaal iets langer dan gepland en dus waren er niet genoeg mensen om te repeteren. Ik had ondertussen de oppas al afgebeld. Daniël en ik hebben samen met degenen die nog naar Marum waren gekomen de show van afgelopen zaterdag gezien. Daarna nog eventjes bij elkaar gezeten en tegen half negen ben ik met Daniël naar huis gegaan. Daar bedacht ik ineens dat ik mijn web-log nog niet had bijgewerkt, maar… dat is nu helemaal goed gekomen. Tot de volgende log… wanneer die ook is.