IMG 4689

Mijn website is ondertussen bijgewerkt en nu is eindelijk mijn web-log aan de beurt. Even weer vertellen wat er het afgelopen weekend allemaal is gebeurd. Eigenlijk kan ik daar kort over zijn. Zaterdag moest ik met de showband naar taptoe Tiel en daarover heb ik ondertussen een verslagje geplaatst onder: “muziek”. Zondag was dus weer een dagje bijkomen en niet zo heel veel doen. Ik heb lekker genoten van het heerlijke weer. Heel veel buiten zitten lezen. 

Maandagmorgen mocht ik weer werken. Gelukkig was het mooi weer en kon Daniël alleen op de fiets naar school. Maandagmiddag is hij ook alleen op de fiets naar school gegaan, want ik moest nog naar Surhuisterveen om een aantal kleine boodschapjes te halen. Ik ben ook even bij de formido langs gereden om een nieuw horgordijn voor onze schuifpui te kopen. Het oude horgordijn was niet al te best meer. Hij zat met stevig grijs plakband in elkaar. Hij werkte nog wel, maar het was eigenlijk geen gezicht meer. Nu hangt er dus een nieuwe. Deze kan je ook nog open en dicht schuiven, dus nooit meer problemen als je met kopjes naar buiten moet. 

Nadat ik de nieuwe hor had klaar gemaakt moest ik het huis nog versieren. Deze week is er feestweek in het dorp. Het wielergala is weer aan de gang. Dit keer een hele speciale editie, want dit jaar wordt het EK wielrennen voor politie hier verreden. Naast de wielerwedstrijden worden er heel wat leuke activiteiten georganiseerd. Zo was er gisteravond een demonstratie van de bereden politie en de hondenbrigade.

Vanavond is er de officiële opening, met medewerking van Bicycle showband Crescendo. Morgenavond is er in de feesttent een optreden van de Politie Steelband. Donderdag worden er weer Solexraces gehouden bij ons in de straat, en later op die avond is er in de feesttent een optreden van het Nederlandse Politie Orkest. Vrijdagavond speelt Vangrail in de feesttent en als afsluiting is er die avond een groot vuurwerk. Aan het eind van de week zal ik een verslag op mijn website zetten met een aantal fotoreportages. Boven dit blog en hieronder alvast een voorproefje van de foto’s die ik gisteren heb gemaakt.

IMG 4705

IMG 4727