Het belooft weer een mooie zonnige en warme dag te worden, dus ik zal mijn web-log dit keer eens op tijd bijwerken. Ik heb er vandaag alle tijd voor, want er staan helemaal geen afspraken op de agenda. Lekker een dagje rustig aan doen dus. 

Deze week een behoorlijk drukke week gehad. Kan ik aan mezelf ook wel een beetje vernemen, want ik ben nu al moe, en het is nog maar kwart over negen. 

Dinsdag was Daniël een dagje vrij van school. De leraren hadden een team-studiedag. Het kwam mij wel goed uit, want Beter Bed zou komen met Daniël’s nieuwe matras en bedbodem. Ze waren er al rond twee uur, zodat Daniël ’s middags nog wel naar de drumstelles kon. Dinsdagavond was de officiële openingsceremonie van het Wielergala. Voorafgegaan door Bicycle Showband Crescendo, liepen alle deelnemers door het dorp. 

Woensdagochtend mocht ik weer eens werken en woensdagmiddag ben ik weer bezig geweest met Daniël’s traktatie op school. Woensdagavond naar de feesttent in het dorp geweest. Daar werd het publiek vermaakt door de Politie Steelband. Leuk om te zien en te horen, maar na twee setjes begon het wel wat pijnlijk te worden voor mijn oren en ben ik dus maar naar huis gegaan. 

Donderdagmorgen mocht ik op school eerst even helpen als leesmoeder. Daarna lagen er thuis nog allemaal bandoverhemden van Marinus te wachten die nog even gestreken moesten worden. Om half elf had ik een afspraak bij de kapper. Ik ben maar op tijd weg gegaan, want er was op dat moment weer wielerwedstrijd aan de gang. Gelukkig was ik het dorp vrij snel uit en was ik dus zeer op tijd bij de kapper. 

Donderdagmiddag moest ik weer werken. Ik heb de hele shift niet vol kunnen maken. Ten eerste was ik te moe, en ten tweede was er te veel lawaai in de straat. Donderdagavond was er een solexrace bij ons in de straat en ’s middags waren de deelnemers al druk aan het oefenen. Ik heb donderdagavond niet alle solexraces gezien. Om half negen begon het concert van het Nederlands Politie Orkest in de feesttent, en daar wilde ik graag heen. Het concert was heel mooi. Ik heb genoten van de mooie muziek. 

En dan is het al weer vrijdag. Ik wil straks even kijken bij de wielerwedstrijden en voor de rest doen we het vandaag rustig aan. Vanavond naar Noordwijk voor de première van de schoolfilm. Ik mag voor school de foto’s maken. Als de film is afgelopen misschien nog even naar de showband. In ieder geval wil ik op tijd weer in ons dorp zijn, want vanavond is er als afsluiting van de wielerweek een groot vuurwerk. Daniël mag van mij opblijven om dat te zien, want hij vindt vuurwerk geweldig.