IMG 4860

De hele morgen bezig geweest met het maken van een tweetal verslagen op mijn site. Beide vind je onder “Belevenissen”. Het eerste verslag dat ik heb gemaakt is een verslag met verschillende diapresentaties van het wielergala. Het tweede verslag is het verslag over de première van de schoolfilm “Buren en (B)Engeltjes”. Nu heb ik dan even tijd om mijn web-log bij te werken.

Een verslag over de première van de schoolfilm kan je dus elders op mijn website vinden en dus begin ik maar met afgelopen zaterdag. Een dagje showband. Overdag repeteren en ’s avonds stond er een optreden tijdens taptoe Haulerwijk op het programma. Zo’n hele volle dag repeteren en optreden kan ik (helaas) niet volhouden en dus heb ik, in overleg met de managers, besloten om alleen mee te doen met de repetitie. Ik heb al een aantal repetities niet goed mee kunnen doen vanwege de vermoeidheid en aangezien het komende weekend het ODSC (Open Dutch Show Championships) is, vond ik de repetitie even belangrijker dan het optreden. 

 Zaterdag overdag dus meegedaan met de repetitie. Het laatste uurtje heb ik niet meer mee kunnen doen. De energie was weg. Ik ben nog wel gebleven tot het einde van de repetitie, maar daarna ben ik ook gelijk naar huis gegaan. ’s Avonds moest Marinus weg en lag ik al op tijd onder de dekens. Het was nog maar net half elf geweest. 

Zondagmorgen een beetje kunnen uitslapen. Tegen half negen was het al behoorlijk warm in onze slaapkamer en ben ik er maar uit gegaan. Zondagmorgen lekker rustig aan gedaan. Een beetje achterthuis zitten knutselen. ’s Middags wilde Marinus graag met Daniël weg. We zijn met zijn allen naar het Verkeerspark in Assen geweest. Daniël heeft zich goed vermaakt in de trapauto’s en de andere attracties op het park. 

Tegen vijf uur ging het park dicht en zijn we naar Heerenveen gereden. Marinus had als afscheid van zijn vorige baas een aantal dinerbonnen gekregen. Daarmee hebben we heerlijk pannenkoeken gegeten op het pannenkoekenschip. We hebben zelfs nog een bon over, dus we kunnen nog een keer ergens met korting gaan eten. 

Komende week wordt weer een lekkere drukke week. Er staat zoveel op het programma dat ik besloten heb om maar een weekje even niet te werken. Wat ik deze week allemaal weer heb beleefd kun je in mijn volgende logje wel weer lezen. Onderstaand nog een tweetal foto’s die ik gisteren in het verkeerspark heb gemaakt.

IMG 4866