Het is donderdagavond en ik neem even weer de tijd om mijn web-log bij te werken. Ik zie dat morgen of zaterdag nog niet gebeuren en dus schrijven we hem maar weer even op de donderdagavond. 
Zoals ik in mijn vorige logje al schreef, had ik de afgelopen week een drukke week. De maandag viel nog wel mee. ’s Morgens even de website bijwerken, ’s middags even boodschappen doen en nieuwe waslijnen ophangen. De oude waslijnen waren in het weekend geknapt en die moesten dus vervangen worden. 

Dinsdag ben ik mee geweest op schoolreisje van groep 5/6. Het was een gezellige en erg leuke dag. Ik wil nog even een verslagje schrijven voor mijn site, maar dat wordt waarschijnlijk pas volgende week. Ik zal in ieder geval in een logje vermelden als het verslag online staat. 

Woensdagmorgen niet werken was wel even vreemd. Mijn vaste werkochtend is toch wel de woensdagochtend en als je dan ineens niet hoeft te werken… Er was in huis echter nog wel het één en ander te doen en dus ben ik even flink in het huishouden aan de gang gegaan. Tussen de middag kwam Daniël thuis met een DVD van de schoolfilm en die moesten we ’s middags natuurlijk nog wel weer even bekijken. 

Woensdagavond zijn Daniël en ik al op tijd gaan eten, want de jeugdband werd om zes uur al in Opende verwacht. Daar was die avond een try-out voor het ODSC. De jeugd had eerst even repetitie. Daarna konden ze zich omkleden en klaar maken voor een streetparade door Opende. In de stromende regen zijn ze door Opende gelopen. Ook de Bicycle Showband Crescendo fietste in de stromende regen door het dorp. Showband Marum had het beter bekeken. Wij stonden in een klein partytentje in te spelen en toen het weer droog was hebben we nog een klein stukje van de show gerepeteerd. 

Om half acht begon de try-out met de show van de jeugdband. Daarna mocht showband Marum de show laten zien. De regen kwam intussen weer met bakken tegelijk uit de hemel. Maar goed, het was een soort generale repetitie voor zaterdag en aangezien ze voor de zaterdag ook regen verwachten… Na de show van de Showband zijn Daniël en ik gelijk naar huis gegaan. Het was al weer laat genoeg voor Daniël en donderdagmorgen moest hij weer gewoon naar school. 

Vanmorgen mocht ik weer voor controle naar het ziekenhuis. Mijn schoonmoeder is dit keer met mij mee geweest. Ondanks dat de uitslag van de CT-scan goed was, was ik toch nog een beetje zenuwachtig. Dat was natuurlijk nergens voor nodig, want ik ben weer voor drie maandjes goed gekeurd. De volgende keer moet ik voor de controle even een tijdje met de pil stoppen, zodat ze in het bloed kunnen controleren of ik in de overgang ben. Daar heb ik zelf om gevraagd, omdat ik ook al een tijdje last heb van opvliegers. Ook voor het warme weer van de afgelopen tijd, dus daar kan het niet aan liggen. 

Vandaag voor de rest van de dag niet veel gedaan. Ik was ontzettend moe. Of dat nu komt van de repetitie en het optreden van gisteren, of van de spanning van de controle, ik weet het niet. Ik ben in ieder geval zo moe dat ik de showrepetitie die de showband vanavond heeft maar heb afgezegd. Ik ga zo nog even David Ogilvie kijken en daarna lekker slapen. Morgen weer naar het Behouden Huys voor de terugkomsessie van de lotgenotengroep en ’s middags nog weer haptonomie. De repetitie van morgenavond zal dus ook wel niet veel worden.