De avond is al weer een flink eind opgeschoten, dus ik zal eindelijk eens even mijn web-log bijwerken. We moeten dit keer beginnen bij de vrijdag, want mijn vorige logje was al op donderdagavond geschreven. 
Vrijdag mocht ik weer eens naar het Behouden Huys in Haren. De terugkomsessie van de lotgenotengroep. Het was erg leuk om iedereen weer terug te zien. ’s Middags weer naar de haptonoom. Ik was weer eens behoorlijk gespannen. Ik ben op dit moment in mijn hoofd ook ontzettend veel aan het nadenken over wat ik moet met de showband. De repetities en de optredens kosten mij zoveel energie. Ik zit er aan te denken om het met de showband wat rustiger aan te gaan doen. Wel mee doen met muzikale repetities, maar tijdens de optredens foto’s maken. Maar, ik vind die beslissing zo moeilijk. Ik wil de band niet in de steek laten en ik vind het zelf ook geweldig om weer met de show mee te doen. Twijfel, twijfel, twijfel dus. En dat uit zich in spanning in mijn lichaam. Ik kon me dan ook niet volledig ontspannen bij de haptonoom. 
Vrijdagavond showrepetitie van de showband. Ik heb bijna de gehele repetitie meegedaan. Alleen tijdens de laatste run was tijdens de samba de energie ineens verdwenen en ben ik er uit gestapt. 

Zaterdag stond het ODSC in Assen op de agenda van de Showband. Ik heb daarvan ondertussen al een verslag onder “Muziek” gezet. Ook onder de “jeugdband” vind je een verslag van het ODSC.
Zondag was weer een dag van bijkomen. Niet veel gedaan dus. Een beetje zitten knutselen, wat achter de computer gezeten, spelletjes gespeeld op de Nintendo en aan het eind van de middag nog even bij de McDonalds in Drachten gegeten. 

Vandaag weer de start van een redelijk gewone week. Vanmorgen heb ik de bovenverdieping van het huis even weer een poetsbeurtje gegeven en vanmiddag mocht ik me weer nuttig maken voor TNS-Nipo. Een lekker vlot onderzoek had ik dit keer. Ik heb wel 25 geslaagde gesprekken gehad in zo’n drie uurtjes tijd, en dat is erg veel. Toen ik klaar was met werken lag beneden Daniël’s rapport op mij te wachten. Zijn rapport ziet er ontzettend goed uit. Hij is sinds zijn laatste rapport heel erg vooruit gegaan. Donderdagavond het tien-minuten gesprek op school. Ik denk dat ze wel tevreden over hem zijn. 

Vanavond veel aan mijn website gewerkt. Twee verslagen van het ODSC geschreven en geplaatst, en onder “Belevenissen” vind je ondertussen ook al een verslag van het schoolreisje van vorige week dinsdag. Ik sluit deze log dus maar af, zodat jullie de verslagen nog even kunnen lezen.