Eindelijk, daar ben ik weer. De vrijdag en de maandag zijn zonder logje voorbij gegaan, maar nu dus eindelijk mijn nieuwe log. 

Ik heb vorige week niet zo heel veel gedaan. Het ODSC en de repetities daar vooraan hebben ontzettend veel van mijn energievoorraadje opgeslokt. Ik heb de hele week nodig gehad om bij te komen en nog (bijna anderhalve week later) voel ik mij niet helemaal weer de “oude”. Ik ben echt toe aan vakantie, en die zit er gelukkig ook aan te komen. 

Vorige week dinsdag natuurlijk met Daniël naar de drumstelles geweest en daarna even de wekelijkse boodschappen gedaan. Woensdagmiddag heb ik met Daniël zitten knutselen. Zijn traktaties voor school zijn af en die moesten nog worden versierd. Daniël heeft de traktaties versierd, en ik heb ze daarna gevuld en klaar gemaakt om uitgedeeld te worden. Ze zijn erg mooi geworden. Ik zal in mijn volgende log (waarschijnlijk vrijdag, maar je weet het bij mij natuurlijk nooit) even een foto plaatsen van de traktaties. 

Donderdag ook niet zo heel veel gedaan. Ik moest ’s middags werken, maar na een uurtje heb ik al afgebeld. Ik was te moe en kon mij niet goed op m’n werk concentreren. Na het werk nog even op de bank gelegen, voordat ik Daniël weer van school ben gaan halen. Donderdagavond had ik het tien-minutengesprek op school. De leraren zijn erg tevreden over Daniël. Er zijn natuurlijk nog een aantal dingen die beter kunnen, maar dat is bij elk kind waarschijnlijk wel. 

Vrijdag moest ik ’s morgens weer werken. Ik heb het dit keer wel vol kunnen houden. ’s Middags was ik wel weer erg moe en heb ik veel op de bank liggen slapen. ’s Avonds had de showband een optreden in Landal Park Esonstad bij Anjum. Ik ben wel mee gegaan, maar heb niet meegedaan met de show. In plaats daarvan heb ik foto’s gemaakt. Ik zal straks nog even een verslag maken voor onder muziek. 

Zaterdag was ook weer een vrij drukke dag. ’s Morgens konden we het nog even rustig aan doen. ’s Middags moest ik al op tijd in de Wilp zijn. De jeugdband en de showband deden mee aan festival de Wilp. Daar zal ik straks ook even een verslag van schrijven. De uitslag van het festival hebben Daniël en ik niet meegekregen, want toen waren we al onderweg naar Nieuw-Buinen waar we ’s avonds de verjaardag van mijn vader hebben gevierd. En daar ben ik tot zondag vier uur gebleven. 

Gisteren moest ik de hele dag werken. Het werk bij TNS-Nipo loopt tegen de vakantie altijd een beetje terug en wilde ik drie shifts draaien, dan was dit de enige mogelijkheid. Ik had gelukkig een aantal gemakkelijke onderzoeken. De dag was dan ook zo maar voorbij. ’s Avonds nog een vergadering bij mij thuis en zo zie je dat ik gisteren geen tijd had om mijn web-log bij te werken.

{jcomments off}