Tussen het werken en eten koken door nog maar even snel mijn web-log bijwerken. Vanavond heb ik er ook niet zo heel veel tijd voor, want dan heb ik de eerste vergadering met de ouderraad van school.

Wat hebben we vorige week allemaal weer beleefd. Het was een behoorlijk koud weekje. De schaatsbaan hier in het dorp is alle dagen open geweest. Op dinsdagmiddag is Daniël met school naar de ijsbaan hier in het dorp geweest. Hij had geen schaatsen, maar heeft zich wel vermaakt met sleetje rijden en de diverse andere activiteiten die de school had georganiseerd. Ikzelf heb Daniël, samen met de honden, lopend naar de ijsbaan gebracht. Ikzelf ben nog even met de honden door het Curringherveld gelopen. Laban vond het wel erg vreemd dat er nu ineens ijs op de vijver lag. Hij heeft geprobeerd er met zijn poten op te gaan staan, maar vond het toch een beetje eng en ging maar weer snel op het (bevroren) gras lopen. Na de wandeling ben ik nog even naar de ijsbaan gegaan om foto's te maken. Ze zijn te zien op de website van school.

Na het schaatsen moest ik met Daniël weer naar Drachten. Eerst drumstelles en daarna nog de boodschappen. Eenmaal thuis kon ik gelijk met het eten aan de gang en na het eten was ik blij dat de dag er weer bijna op zat. Het was een drukke en zeer vermoeiende dag geweest.

Woensdagochtend mocht ik weer werken en woensdagmiddag heb ik niet veel bijzonders gedaan. Moest echt even bijkomen van de drukke dinsdag. Daarnaast had ik ook nog weer eens last van de maandelijkse vrouwenprobleempjes en dan heb ik ook niet zoveel zin om allerlei dingen te gaan ondernemen. 's Avonds was ik zo moe dat ik om half tien al onder de dekens ben gekropen.

Donderdag ook nog weer een lekkere rustige dag gehad. Was nog steeds een beetje moe, dus niet al te veel gedaan. 's Middags nog wel weer even een shiftje gedraaid voor het Nipo en 's avonds natuurlijk even met Daniël naar de slagwerkles van de Showband.

Vrijdagochtend mocht ik ook weer werken en vrijdagavond was het weer Showband time. Om kwart over zes had Daniël muzikale repetitie en om half acht begon de muzikale repetitie voor de "grote" band. Even lekker tot half elf getoeterd.

Zaterdag stond voor mij ook weer in het teken van de Showband. De Showband had showrepetitie en ondanks dat ik niet mee doe met de show, ben ik toch even heen gegaan. Heb een aantal opnames gemaakt voor de DVD die ik van het WMC-jaar wil maken. Ik ben niet de hele dag gebleven, maar het was toch al wel half vier voordat ik thuis was. Thuis niet meer zoveel bijzonders gedaan. Beetje computeren en het eten lekker klaar gemaakt.

Gisteren was ook een lekker rustig dagje. De hele dag gewoon thuis geweest. Het was buiten ook wel behoorlijk koud. Tenminste, de gevoelstemperatuur was door de wind behoorlijk laag. Maar in huis hebben we ons ook wel vermaakt. Beetje TV gekeken, wat achter de computer gezeten en met Daniël een aantal gezelschapsspellen gespeeld.

Vandaag weer druk in huis aan de slag geweest. Een bultje strijkgoed aan de kant gemaakt en de haren weer uit de kamer gezogen. Vanmiddag aan het werk geweest en vanavond dus een vergadering op school. En de rest van de week... dat lees je volgende week maandag wel weer.