Het is weer eens zover. Alweer mijn logje vergeten te schrijven op maandag. De dag was voorbij voordat ik het wist en vanmorgen herinnerde ik mij ineens dat ik nog een logje moest schrijven. Nu dus maar even tijd maken om alsnog even wat te schrijven.

Wat is er vorige week allemaal gebeurd. Zoals ik al schreef, had ik vorige week maandagavond mijn eerste vergadering met de ouderraad van school. Na ongeveer een uurtje waren alle zaken besproken en konden we weer naar huis. Dat viel dus reuze mee. Volgende keer beginnen we ook nog een half uurtje eerder met vergaderen, dus dan zijn we nog eerder weer thuis. Altijd lekker als mensen efficiënt en snel kunnen vergaderen. Dat heb ik wel eens anders mee gemaakt.

Dinsdagmorgen boodschappen gedaan in Leek. Zo hoefden we 's middags na de drumstelles van Daniël niet meer naar de winkel en waren we al lekker op tijd weer thuis. Kon ik mooi rustig aan het eten klaar maken en hoefde het niet weer snel, snel, snel.

Woensdagmorgen weer wat centjes verdient en woensdagmiddag nog even naar Marum voor een paar kleine boodschappen. Nou ja, klein. Die 15-kilo zakken voer voor de honden zijn natuurlijk niet echt klein. Maar ze waren bij de Welkoop in de aanbieding en dus hebben we gelijk maar even twee 15-kilo zakken meegenomen.

Donderdagmorgen mocht ik eerst op school weer lezen. Voor de rest ben ik donderdagochtend alleen maar even in huis aan het rommelen geweest. Donderdagmiddag weer werken en donderdagavond met Daniël naar de slagwerkles. Jeetje, zoiets schreef ik vorige week ook al. Ik kan soms mijn berichtjes wel gewoon kopiëren. Maak elke week zo'n beetje hetzelfde mee. O nee, de vrijdag verliep toch wel even weer een beetje anders dan de vrijdag daarvoor aan.

Vrijdagmorgen even aan het werk geweest. Ik heb niet de hele shift gedaan. Ik zat op een lang onderzoek en ik had wat last van mijn keel. Dat vele praten voor het onderzoek deed mijn keel niet echt goed en na de pauze heb ik me dus maar afgemeld.

Vrijdagmiddag had ik twee afspraken in het Behouden Huys. Als eerst een laatste gesprek in het kader van de training: Bewegen bij Vermoeidheid. We hebben besproken wat de training mij heeft geleerd en we hebben de valkuilen en punten besproken om op deze manier door te blijven gaan. Door de training is mijn vermoeidheid niet minder geworden, maar ik weet er wel veel beter mee om te gaan. De dalen, waarin ik mij erg moe voelde, zijn er nog wel, maar veel minder. Ik weet nu ook dat als ik boven een bepaald aantal stappen per dag kom, dat ik dan een aantal dagen moe zal zijn. Daar kan ik in het vervolg dus rekening mee houden.

Na mijn eerste afspraak, stond er nog tweede fitheidstest op het programma. Gelukkig kon ik dit gelijk doen na mijn eerste gesprek en hoefde ik geen half uur te wachten op het officiële tijdstip waarop de test gepland stond. Ten opzichte van de eerste test ben ik er op de meeste punten wel op vooruit gegaan, maar zit ik nog steeds onder het gemiddelde. Op zich was degene die de test deed daar wel tevreden over.

Over de rest van de vrijdag hoef ik waarschijnlijk weinig te vertellen. Die stond weer in het teken van de Showband.

Over het weekend kan ik dit keer ook heel kort zijn. Er is niet veel bijzonders gebeurd. Beide dagen hebben we lekker in huis doorgebracht. Beetje computeren, beetje televisie kijken, wat spelletjes spelen. Gewoon een lekker gezellig familieweekendje.

Gisteren weer het begin van de school/werkweek. Meestal ben ik op maandagochtend even lekker in huis aan het werk en dat heb ik gisteren dus ook maar weer eens gedaan. 's Middags weer aan het werk geweest en 's avonds DVD-tje zitten kijken. De laatste drie afleveringen van Medisch Centrum West seizoen 4. Ik wilde de DVD na twee afleveringen uit doen, maar Marinus, die later thuis was gekomen van zijn werk, wilde weten hoe het af zou lopen en dus hebben we de laatste aflevering ook nog maar even gezien. Daarna ben ik ook gelijk naar bed gegaan. Ik was/ben weer eens moe... En dat zo vlak na het laatste gesprek bij het Behouden Huys. Hoe weet mijn lichaam het toch weer uit te zoeken...