Ik zal vandaag nog even een kort logje schrijven, want dit keer heb ik niet zo heel veel te melden. Ik zat nog even te bedenken wat er in de week voor de problemen met mijn kies allemaal is gebeurd, maar ik geloof dat we toen een vrij rustig weekje hebben gehad. Het was de eerste week dat Daniƫl volledig het nieuwe medicijnschema had. Overdag is hij hierdoor weer een stuk rustiger. Hij wil veel beter luisteren en rent niet meer als een stuiterbal door het hele huis. Alleen het inslapen is weer moeilijk. Dus de melatonine ook maar verhoogd. Dit mocht ook van de arts, maar ik had gehoopt dat het niet nodig zou zijn. Helaas dus wel. Hij krijgt nu door de weeks twee pilletjes voor het slapen gaan en in het weekend maar eentje. In het weekend gaat hij toch al wat later naar bed en is het tweede pilletje (tot nu toe) nog niet echt nodig.

Hoe is het het afgelopen weekend met mij gegaan. Ik heb nog flink wat pijn gehad, maar het gaat al wel iets beter. Vooral overdag gaat het goed. Het lijkt wel of de pijnstillers 's nachts niet echt goed willen werken. Ongeveer een uur voor ik naar bed ga neem ik de laatste keer pijnstillers, maar ik ben tot nu toe elke nacht tegen een uur of vier/vijf wakker geweest. Alsof dan de pijnstiller is uitgewerkt. Het komt waarschijnlijk ook omdat ik graag op mijn rechterzij mag liggen en dat is nou net de kant waar de kies getrokken is.

Vandaag gaat het ook weer iets slechter. Ik heb het vermoeden dat dit komt door de verstandskies die probeert door te breken. Dat kan ook best pijnlijk zijn geloof ik. Ik heb vanmiddag in ieder geval maar anderhalf uur gewerkt. Daarna heb ik opgebeld om te zeggen dat het niet langer ging. Bij elk gesprek kreeg ik meer pijn in mijn mond. Ik heb nu net weer een pijnstiller genomen (heb ik in het weekend overdag helemaal niet hoeven doen, dus vind het wel een beetje vreemd) en nu is het wachten tot die zijn werk weer gaat doen.