Maandagavond. Tijd voor mijn web-log. En vandaag gaan we het al weer eens hebben over mijn getrokken kies. Donderdag maar weer naar de tandarts geweest, want ik had het gevoel dat achter mijn getrokken kies een ontsteking was ontstaan. Daar had ik helemaal gelijk in. Ik heb een spuitje meegekregen met mondwater waarmee ik de wond moet spoelen. Daar ben ik gisteren echter maar weer mee gestopt. Een klier bij mijn oor was ontzettend gaan opzetten. Ik heb gelijk de bijsluiter van het mondwater er maar eens bij gepakt en ja hoor. Daar stond in: "In een enkel geval wordt een verdikking van een klier bij het oor gemeld." Dat ik nou net weer dat enkele geval moet zijn. Ben nog wel steeds met dat spuitje aan het spoelen, maar nu met gewoon zout water. Ik heb het gevoel dat dat ook wel werkt.

Natuurlijk is er de afgelopen week nog wel wat meer gebeurd. Zo was er op de dinsdagavond een tien-minuten gesprek op school. Het gaat nog steeds erg goed met Daniël op school. Hij kan zelfs al veel beter tegen zijn verlies. Zijn rapport ziet er ook weer erg mooi uit. Alleen aan lezen heeft hij een ontzettende hekel en dat is op zijn rapport ook te zien. Het zijn weer allemaal scores die hij vorig jaar al had gehaald. Dit jaar was hij op de toetsen dus weer slechter.

Donderdagavond had ik mijn laatste vergadering met de PR-commissie van de Showband. De groep is helemaal vernieuwd en we hebben vooral gesproken over hoe de PR-commissie nog beter kan worden. Het was een hele gezellige vergadering en aan het eind van de vergadering kreeg ik nog een leuk presentje voor alles wat ik voor de PR-commissie heb gedaan.

Vrijdagavond was voor mij de laatste keer muzikale repetitie van de Showband. Dat was wel even een beetje raar hoor. De repetitie op zich ging nog wel,dan ben je gewoon lekker bezig, maar toen ik na de repetitie mijn trompet in de koffer deed moest ik toch wel even slikken. Bijna veertien jaar lang ben ik op de vrijdagavond naar de Showband gegaan. Zelfs toen ik zwanger was, of vanwege de bijwerkingen van de chemotherapie niet kon spelen ben ik gewoon heen gegaan. Het zal straks wel even wennen zijn om op de vrijdagavond gewoon thuis te zijn.

Zaterdag was het Valentijnsdag en de verjaardag van mijn moeder. Zaterdagmiddag na het brood eten zijn wij dus ook richting de familie gereden. Mama had 's middags en 's avonds verjaardagsvisite, dus het was een erg gezellige dag.

Zondagmorgen moesten we er wel weer vroeg uit, want Marinus moest repeteren met zijn bandje en we wilden dus weer op tijd thuis zijn. Thuis had Marinus nog even tijd om de muziek van de repetitie door te nemen en daarna was hij weg. Nog geen uur later was hij echter weer thuis. De repetitieruimte was dubbel geboekt en er was een ander bandje aan het repeteren. Omdat Marinus' ouders ons ook graag een keer weer wilden zien, zijn we weer in de auto gestapt en richting Marinus ouders gereden. Daar hebben we nog een hele gezellige middag gehad.

We zijn wel weer op tijd naar huis gegaan, want Daniël is het hele weekend al niet helemaal in orde. Veel hoesten en een flink verstopte neus. Zijn borstkas doet gewoon pijn van het hoesten. Ik ben vanmorgen nog maar even met hem naar de huisarts gegaan, maar die kan er verder niets aan doen. Het is een virusinfectie. Zijn longen zijn schoon, dus iets ophoesten lukt niet, omdat er niets zit om op te hoesten. Het is gewoon een kriebelhoest en de dokter zei dat ik maar eens Santasapina van Dr. Vogel moest proberen. Dit schijnt goed te helpen bij prikkelhoest. Het kon volgens de dokter nog wel een aantal dagen duren. Ik ben benieuwd of hij ook zo lang last blijft houden van die nachtmerries, want sinds hij zo verkouden is, heeft hij ook last van nachtmerries. Hij wordt dan helemaal in paniek wakker en het is heel moeilijk om dat te doorbreken. Na die tijd durft hij bijna niet meer te gaan slapen, omdat hij bang is dat hij weer een nachtmerrie krijgt. Ik hoop dat hij binnenkort weer eens gewoon lekker kan doorslapen. Niet alleen voor hemzelf, maar ook voor ons. Ben ook wel weer eens toe aan een ongestoorde nachtrust.