De vakantie is weer voorbij en vandaag is Daniël weer gewoon naar school geweest. Hij hoest nog wel steeds een beetje, maar niet meer zo heel erg als vorige week en het doet hem ook niet meer zo'n pijn. Ik heb het gevoel dat die Santasapina wel heel goed heeft geholpen. Met mijn getrokken kies gaat het ook goed. De afgelopen week weinig last meer van gehad.

Wat is er de afgelopen week nog meer gebeurd. Dinsdagmorgen moest ik eerst even werken en dinsdagmiddag heb ik met Daniël de wekelijkse boodschappen gedaan in Drachten. Na de boodschappen nog even doorgereden naar de bibliotheek. Ik had al een tijdje geen boeken meer in huis en ik wilde weer eens even wat leesvoer in huis halen. Daniël moest ook even een boek hebben voor zijn werkstuk op school, dus daar hebben we gelijk ook maar even naar gekeken.Tegen een uur of vier waren we weer thuis en nadat ik de boodschappen had opgeruimd ben ik eerst maar eens even op de bank gaan liggen, want mijn energie was op.

Woensdagmorgen stond er weer een werkshift op de agenda. Daniël lag nog op bed toen ik begon met werken, dus die heeft even lekker uitgeslapen. Ik had voor hem alvast een broodje klaar gezet. Hij is altijd heel erg rustig als hij weet dat ik aan het werk ben. Ik heb dan helemaal geen last van hem.

Woensdagmiddag zouden mijn ouders komen, maar voor die tijd wilde ik het in huis nog even een beetje schoon maken. Helaas voor mij waren ze al op tijd en ik was dus nog aan het stofzuigen. Mama heeft mij nog even geholpen en toen was het zo maar schoon.

Donderdagmorgen al op tijd met mijn moeder richting Heerenveen. We zouden samen met de trein naar de Huishoudbeurs in Amsterdam. In Heerenveen was het eerst even zoeken naar een parkeerplaatsje. De parkeerplaats waar we hem eerst altijd hadden staan is nu niet meer gratis. Op zich ben ik best bereid om voor een parkeerplaats te betalen, maar dan moeten ze wel de mogelijkheid bieden om te kunnen betalen. Je kunt daar alleen maar betalen met een parkeerkaart, creditcard of chipknip en laat ik die nu allemaal niet hebben. Uiteindelijk in een woonwijk geparkeerd en naar het station gelopen. De trein reed net voor onze neus weg. Op zich waren we daar niet al te treurig om, we hadden al gezien dat het perron zwart stond van de mensen, dus waarschijnlijk hadden we moeten staan. Na zo'n twintig minuten wachten kwam de volgende trein. Die zat ook stampvol, maar we konden bij de deuren nog een zitplaats bemachtigen. Iets voor twaalven kwamen we dan eindelijk aan op station Amsterdam RAI.

We hebben een ontzettend gezellige dag gehad in de RAI. Het was wel heel erg druk en als iemand zegt dat je daar geen last van hebt, omdat het daar zo groot is, dan liegen ze. Het was gewoon een verademing toen tussen vier en vijf uur busladingen vol mensen weer met hun touringcar richting huis gingen. Konden wij nog even een rustig rondje over de beurs doen. Met de een tas vol spullen, hebben we tegen zeven uur weer de trein naar huis genomen.

Vrijdagmorgen had ik een alarmerend berichtje van de secretaris van de Showband in mijn mailbox. Op weg naar Italië, was de Showband in het Zuiden van Duitsland betrokken geraakt bij een kettingbotsing. Gelukkig waren er geen zwaar gewonden. Hoe het verder zou gaan, was op dat moment nog niet bekend. De hele dag werd je via de site van Showband Marum op de hoogte gehouden en het heeft me dan ook de hele dag wel een beetje bezig gehouden. Ik ben 's avonds dus ook naar Marum geweest om de leden weer welkom thuis te heten. Jammer dat de Italië tour niet door kon gaan, maar wel begrijpelijk. Voor meer beelden, foto's en verslagen moet je maar even kijken op de website van de Showband.

Het afgelopen weekend is er niet veel bijzonders gebeurd. Ik moest echt even bijkomen van de donderdag en de vrijdag. Ik ben dan ook gewoon lekker thuis gebleven.

Vandaag weer een normale maandag. Daniël vanmorgen weer naar school en ik mocht vanmiddag weer werken. Vanmiddag na het werken de post uit de brievenbus gehaald en daar lag een niet al te leuke brief in van onze overburen. In januari hebben zij een zoontje gekregen en afgelopen donderdagavond/nacht is hij met ambulance naar het ziekenhuis gegaan. Een hersenbloeding. Ik vind het zo erg voor ze. Hun eerste dochtertje was drie maanden te vroeg geboren en heeft een hele tijd op de IC gelegen en nu krijgen ze dit weer. Op hun web-log houden ze familie en vrienden op de hoogte van wat er allemaal met hun zoontje gebeurd. Ik wens hun vanaf hier heel veel sterkte in de komende tijd