Maandagavond. Daniël zit Knight Rider te kijken, Marinus heeft nog een vergadering op het werk en ik heb dus even de tijd om mijn web-log bij te werken.

Vorige week een gewoon, vrij rustig weekje gehad. Was ook wel even nodig, want ik moest echt even bijkomen van de laatste paar dagen van vorige week. Daar heb ik ook wel weer een aantal dagen voor nodig gehad. Woensdag (een klein weekje na ons bezoekje aan de Huishoudbeurs) voelde ik mij pas weer een beetje de "oude".

In het begin van de week is er dan ook niet veel bijzonders gebeurd. Donderdag had ik dan mijn eerste repetitie bij Patrimonium in Groningen. Lekker mee gespeeld met de derde stem. Ik heb al één muziekstuk meegekregen en als het goed is krijg ik komende donderdag de rest van de muziek. Het was een hele leuke repetitie. Wel iets anders dan bij de Showband, maar ik denk dat ik hier mijn draai ook wel zal kunnen vinden.

Vrijdagavond was wel een beetje raar. Met Daniël naar de jeugdband en daar de Showbandleden zich zien klaar maken voor het werkweekend. Er kwamen zelfs mensen op mij af die vroegen of ze met mij mee konden rijden. Nou, dan waren ze niet ver gekomen. Na de jeugdbandrepetitie ben ik weer met Daniël naar huis gegaan. Een vrijdagavondje thuis, terwijl de Showband aan het repeteren was... een beetje vreemd, maar het zal wel wennen.

Zaterdag is er niet zo heel veel gebeurd. Nog wat kleine boodschapjes gedaan in Marum en voor de rest gewoon lekker thuis geweest. Ik heb een nieuwe Nintendo-DS spel, wat behoorlijk verslavend is en daar ben ik dan ook vrij veel mee bezig geweest.

Zondagmorgen thuis geweest en zondagmiddag met Daniël naar Veendam. Toch nog even naar de Showband om te kijken hoe de Show is geworden. De Show is nog niet af, maar dat was ook niet de bedoeling. Ze wilden het werkweekend gebruiken om de eerste twee nummers van de show (toch driekwart van de Show zo'n beetje) er goed in te krijgen en dat is dan ook wel gelukt. Het ziet er goed uit. Nog even doorrepeteren en de Showband is klaar voor het ODSC en daarna natuurlijk het WMC. Ik heb me zondagmiddag opgegeven bij de Vriendenverening van de Showband. Heb ik toch nog een beetje binding met de Showband.

Vandaag ook weer een leuk dagje gehad. Vanmorgen een beetje in huis gewerkt. Vanmiddag tussen twaalf en zes zou er een monteur van KPN komen. Hij was er al lekker op tijd. Om kwart over twaalf kreeg ik telefoon dat hij over ongeveer een kwartier voor de deur zou staan. Dat werd dus even snel een broodje eten en toen ik die net op had ging de deurbel al. De monteur heeft InternetPlusBellen bij ons geïnstalleerd. Alles is gelukkig in één keer goed gegaan. Kan nog steeds bellen en internetten. Morgen mijn eerste werkshift via de nieuwe KPN box. Eens kijken of dat ook allemaal goed gaat. Naast Internet op onze hoofdcomputer, heeft hij ook Internet werkend gemaakt op mijn laptop en Daniël's computer. Dat hoeft hij volgens het contract helemaal niet te doen, dus dat vond ik wel goede service.

Tijdens dat de monteur bezig was is Daniël op de fiets naar school gegaan. Dus om kwart over drie heb ik Daniël maar even van school gehaald op de fiets. Daniël vond het geweldig dat ik hem kwam halen. Hij glunderde helemaal. Het is natuurlijk ook wel fijner om samen met iemand naar huis te fietsen dan helemaal alleen.