Voordat ik vanmiddag weer mag werken, nog even snel mijn web-log bijwerken. Tenminste, als dat lukt. Anders gaan we gewoon even door tijdens het werken. Als ik zit te wachtten totdat de telefoon wordt opgenomen, kan ik wel even een kort stukje voor mijn log typen.

Wat hebben we vorige week allemaal weer gedaan. Ik had een vrij druk programma. Ik had al verteld dat op maandagmiddag de monteur van KPN was geweest. Daardoor kon ik maandagmiddag niet werken en dus had ik die middagshift verplaatst naar de dinsdagochtend. Dat doe ik niet weer hoor. Zo wordt de dinsdag voor mij veel te druk. Ik was ontzettend moe toen ik dinsdagmiddag met Daniël terug kwam van de drumstelles. Ik had ondertussen ook nog boodschappen gedaan en was met Daniël nog even Drachten ingeweest voor een nieuwe netwerkadapter. 's Avonds lag ik dan ook al behoorlijk vroeg in mijn bedje.

Woensdagmorgen mocht ik ook weer eens werken. Voor de woensdagmiddag stond een afspraak bij de tandarts op de agenda. Controle voor Daniël. Alles was goed. Hij heeft geen gaatjes. Wel is er een melkkies afgebroken. De blijvende kies komt er al onder en er zit nog een klein schilfertje van de melkkies. Daar moet hij even goed aan wiebelen, zodat dat laatste stukje ook nog los komt.

Donderdagmiddag werk ik meestal ook, behalve de afgelopen week. Ik had een uitje met school. Samen met de OR, de MR en alle leraren hadden we 's middags en 's avonds een gezellig teamuitje. Als eerst hadden we om vier uur een rondleiding door de boterfabriek in Noordwijk. Erg leuk en heel erg leerzaam. Je kijkt na die tijd toch met hele andere ogen naar de fabriek als je er langs rijdt. Na de rondleiding gingen we met zijn allen uit eten bij André Dokter in Briltil. Wat kun je daar geweldig eten! Echt heerlijk. Vooraf keuze uit diverse soorten soep. Als hoofdgerecht een grote schotel met verschillende soorten gegrild vlees en vis en als nagerecht fruit, ijs en slagroom. Het nagerecht heb ik niets van gehad. Het was al behoorlijk laat en ik wilde nog even naar de repetitie van Patrimonium. Ik kwam daar precies aan het begin van de pauze binnen en heb dus na de pauze nog even mee geblazen. Ik heb ondertussen ook alle muziek meegekregen. Kan ik thuis ook aan het oefenen.

Vrijdagmorgen mijn laatste werkshift van de week gedraaid en voor de rest die dag niet zo heel veel gedaan. 's Avonds met Daniël naar de showrepetitie van de jeugdband en daarna weer naar huis. Een voordeel dat ik niet meer naar de Showband ga is dat ik dan op vrijdagavond The X-factor niet meer op hoef te nemen. Die hebben Marinus en ik dus samen gekeken.

Zaterdag was het heerlijk weer. Ik heb nog even een wandeling met de honden gemaakt door het natuurgebied. Daar is het nu wel vies en drassig hoor. Voor de rest van de zaterdag vooral bezig geweest met mijn website. Ik heb het hele gedeelte "muziek" opnieuw ingedeeld en aangepast op de huidige situatie. Daarnaast heb ik "mijn verhaal" even weer bijgewerkt. Het laatste berichtje daar was van september 2008, dus dat klopte ook niet helemaal meer.

Zondag ook vooral achter de computer doorgebracht. Dit keer samen met Daniël. We zijn druk bezig met het maken van zijn werkstuk. Eigenlijk zou hij dat alleen moeten doen, maar over het onderwerp waar hij zijn werkstuk over maakt (Nelson Mandela) is zoveel te vinden, dat ik hem maar even help.

Zondagavond en nacht waren voor Daniël niet zo leuk. Rond een uur of tien gisteravond hoorde ik hem wat jammeren en jengelen. Hij had pijn in zijn mond. Achter zijn melkkiezen komt zijn eerste blijvende kies tevoorschijn en dat doet hem een beetje pijn. Ik heb hem een pijnstiller gegeven, maar daarna kon hij niet in slaap komen. Pas tegen half drie was het stil in zijn slaapkamer. Vanmorgen heb ik hem dan ook maar lekker laten liggen. Ik heb school gebeld dat hij wat later zou komen en dat was geen probleem. Tsja, aan een jongetje dat bijna zit te slapen in de klas omdat hij zo moe is hebben ze natuurlijk ook niets. Uiteindelijk was hij rond negen uur wakker en zat hij om half tien weer op school.

Op dit moment is mijn werkshift al weer een dik uur aan de gang. Ik heb al een aantal geslaagde gesprekken gehad en tussendoor ben ik mijn logje even aan het afschrijven. Ik zal mijn log nu even publiceren en dan kan ik mij weer voor 100% bezig houden met mijn werk.