Alweer een weekje voorbij. Wat gaat de tijd toch snel. Het was weer eens een lekker druk weekje, dus laat ik maar gauw beginnen met vertellen wat er allemaal is gebeurd.

Over de maandag heb ik al flink veel verteld en die dag is er ook niet zoveel bijzonders meer gebeurd en dus gaan we verder met de dinsdag. Dinsdagochtend eerst maar eens even de boodschappen gedaan bij de Jumbo in Leek en daarna even een beetje in huis aan het poetsen. Dinsdagmiddag nadat ik Daniël naar school had gebracht ben ik op school gebleven. Juf Harmke had gevraagd of ik wilde helpen met de bibliotheek. Deze was van de gemeenschapsruimte verplaatst naar de gangkast en moest weer op code worden neergezet. Daar ben ik 's middags mee bezig geweest. Ik heb het niet afgekregen, maar ben wel heel ver gekomen. Na schooltijd ben ik met Daniël doorgereden naar de drumstelles in Drachten. Omdat ik de boodschappen al had gedaan konden we na de drumstelles gelijk weer terug naar huis. Kon Daniël nog even Knight Rider kijken die ik zondagavond voor hem had opgenomen.

Woensdag was een vrij normale dag en dus gaan we gelijk maar door naar de donderdag. Donderdag stond weer eens een controle in het ziekenhuis op de agenda. Mama sms'te mij al vroeg dat er tussen Leek en Groningen een file stond en dus ben ik via Zuidhorn naar de carpoolplaats in Haren gereden waar mijn moeder bij mij in de auto stapte. Daarna doorgereden naar het ziekenhuis. Ik had een afspraak om tien uur, maar mijn arts liep behoorlijk uit en ik werd pas rond kwart voor elf bij haar geroepen. Zoals ik al had verwacht was de controle weer helemaal goed. Na de controle bloedprikken, wat dit keer in één keer goed ging en daarna gezellig met mijn moeder winkelen. Eerst even naar de Ikea, waar we ook gelijk maar even hebben gegeten en daarna Groningen zelf nog even in. Ik heb twee mooie broeken en een mooi shirt gekocht. Na een kopje thee met gebak bij V&D zijn we weer met de P+R bus naar de Ikea gereden en daarna naar huis. 's Avonds nog repetitie gehad in Groningen en toen ik daarna eenmaal thuis was kon ik wel weer slapen.

Vrijdag is er ook niet zo heel veel bijzonders gebeurd. Zaterdag weer wel. Ik ben naar de Midwinterdag van de Jongeren en Kanker Hyve geweest. Een verslag daarvan staat ondertussen onder belevenissen.

Zondag was echt een dagje om bij te komen van de drukke week en ik heb die dag dan ook niet zoveel bijzonders gedaan. Gewoon een beetje computeren, televisie kijken en Daniël geholpen met zijn werkstuk voor school.

Vandaag ook niet zo'n spannend programma. Vanmorgen even een stapel was opgevouwen de stofzuiger door het huis gehaald. Vanmiddag gewerkt en vanavond moet ik nog even wat voor de OR maken.