Het is ondertussen al dinsdagmiddag geworden. De boodschappen zijn binnen en opgeruimd en ik heb ondertussen al twee verslagen online gezet. Beide kun je vinden onder het kopje "muziek". Het eerste verslag is van het Koninginnedagoptreden van de Jeugdband en het tweede verslag van het optreden van Patrimonium tijdens de dodenherdenking aan het Martinikerkhof in Groningen. Nu nog even een logje schrijven en dan is mijn hele website bijna weer bijgewerkt. Ik zeg bijna, want mijn verhaal moet nog even worden bijgewerkt en ook de bibliotheek is niet meer helemaal up-to-date, maar dat komt later nog wel.

Eerst maar eens even vorige week. Daniël had vakantie en dus hebben we bijna elke morgen wel uitgeslapen. Daniël in ieder geval wel, want ik moest zelf ook nog twee ochtenden werken. Koninginnedag kon Daniël ook niet uitslapen, maar dat verslag kan je elders op mijn website wel lezen.

Naast Koninginnedag en twee showrepetities stond er voor Daniël afgelopen vrijdag en zaterdag ook nog wat op het programma. Elk jaar hebben ze in het dorp Hutten Bouwen op de Kwekkel (sportveld achter het dorpshuis) en dit jaar was dat dus op de vrijdag en zaterdag na Koninginnedag. Zoals je op de foto's hieronder wel kunt zien, hebben Daniël en de rest van de groep goed hun best gedaan op de hut.

IMG 7473

IMG 7474

IMG 7491

Voor de rest is het eigenlijk een vrij rustige week geweest. Zoals gezegd moest ik twee ochtenden werken, maar ook twee middagen mocht ik voor TNS-Nipo aan de slag. Vrijdagmiddag mocht ik ook werken en ik had verwacht dat ik dan niet zo veel respons zou krijgen, maar dat viel gelukkig heel erg mee. In verhouding wel wat meer antwoordapparaten en faxapparaten dan tijdens een "normale" middag, maar toch ook nog zeven geslaagde gesprekken. Met name mensen die we op hun thuisadres bellen, waar ze normaal bijna nooit te bereiken zijn en die dag dus wel. Als ze dan ook nog willen meewerken, is dat helemaal mooi meegenomen.

Deze week weer een beetje een vreemde week. Gisteren en vandaag is Daniël nog vrij en morgen moet hij weer naar school. Ik hoef deze week maar twee keer te werken. Even een rustig weekje ingelast, zodat ik vrijdag vol energie mee kan doen aan het concert van Patrimonium. Ik heb er al ontzettend veel zin in. Daniël gaat ook mee, maar hij zal zich daar vast wel vermaken. Opa, oom Ronald en oom Richard zijn er ook.