Ik zat even te twijfelen of ik vandaag mijn weblog wel ging bijwerken. Ik heb namelijk erg veel last van mijn pols. Ondanks dat ik bij bijna alles wat ik doe een brace draag, lijkt het toch niet te helpen. Ik kan haast niet wachten tot ik weer naar de orthopeed kan. Woensdag over een week heb ik weer een afspraak. Ik ben benieuwd wat de orthopeed er van zegt. Ik hoop niet dat hij hem alsnog gaat ingipsen. Daar zit ik echt niet op te wachten hoor. Hij heeft het ook gehad over een operatie en ik heb ondertussen op Internet meerdere verhalen gelezen van mensen waarbij het na een operatie over was. Laat hij dus maar lekker gaan snijden, maar dan wel pas na de vakantie. Tot die tijd moet ik het maar even uit houden. Maar goed het is allemaal maar speculeren op wat de orthopeed zal zeggen. Eerst maar even afwachten.

Ik hou mijn log dit keer dus maar even kort en begin met het weekend. Afgelopen vrijdag de verjaardag van Richard gevierd. Daniël had eerst nog muzikale repetitie met de jeugdband, maar daarna zijn we gelijk doorgereden naar Nieuw Buinen. We waren er nog lekker op tijd ook. Daniël heeft bijna de hele avond achter de computer boven gezeten. Spelletjes spelen op Internet. Toen de hapjes op tafel kwamen is hij nog een tijdje beneden geweest en ietsjes voor elf uur wilde hij graag naar huis. Dat hebben we dus ook maar gedaan. Rond kwart over twaalf lag hij pas op bed, maar daar is hij wel gelijk in slaap gevallen.

Ik had gehoopt dat Daniël zaterdagmorgen zou uitslapen, maar dat was dus niet zo. Hij was bijna gelijk met mij wakker en ik was er al op tijd uit, want ik moest helpen met het klaar zetten van de spullen voor het pleinfeest op school. Omdat hij toch al wakker was, is hij gelijk met mij meegegaan. Hij had zijn Nintendo mee, dus voordat het pleinfeest begon, heeft hij zich ook wel lekker vermaakt. Het pleinfeest was weer een groot succes. We hadden dit jaar ook weer een verloting en alle lootjes waren binnen drie kwartier uitverkocht. Volgend jaar dus even iets meer lootjes. Tegen het middaguur begon het wat rustiger te worden en om half één was het afgelopen. Nog even alle spulletjes weer opruimen en daarna konden we weer naar huis.

Later op de middag nog even met Daniël naar Groningen geweest. Hij heeft al vast zijn verjaardagcadeautje gekregen. Hij zou met zijn verjaardag een nieuwe Nintendo DSi van ons krijgen omdat zijn Nintendo wat minder wordt. Afgelopen week is er echter een scharnier afgebroken en de Nintendo is steeds minder bruikbaar. Hij heeft nu weer een nieuwe van ons gekregen. Geen DSi, maar gewoon een DS lite. Daniël zag ook wel in dat hij de extra functies van de DSi toch niet gaat gebruiken.

Nou, de log is toch iets langer geworden dan ik dacht. Ik beëindig hem nu dan ook maar, want ik begin mijn pols behoorlijk te vernemen en typen met een brace om is niet echt handig. Tot volgende week. Hopelijk met een minder pijnlijke pols.