Zo, daar ben ik ook weer eens. Even een weekje overgeslagen met mijn web-log. Ik had vorige week nog iets te veel last van mijn pols. Nu ook nog wel, maar ik heb ondertussen ontdekt dat de koudetherapie, die ik de laatste keer bij de fysiotherapie ook heb gehad, erg goed werkt. Ik zit nu dus elke dag een aantal keren met een koelkompres op mijn pols. Over week 21 weet ik nu niet zo heel veel meer te vertellen. Ik weet wel dat ik die week behoorlijk rustig aan heb gedaan om mijn pols zoveel mogelijk te ontzien. Veel beleefd heb ik die week dus ook niet echt.

Afgelopen week stonden er wel weer een aantal dingen op de agenda. Maandagmiddag werken en maandagnacht heel slecht geslapen. Wat een verschrikkelijk noodweer zeg. Wij hebben van half twee tot half zeven onweer gehad. Dus toen het eindelijk rustig werkt, ging de wekker. Dinsdagmorgen eerst maar boodschappen gedaan. Het noodweer van die nacht was daar ook het gesprek van de dag. Thuis de boodschappen opgeruimd en daarna nog even op de bank liggen slapen.

Woensdagochtend mocht ik weer werken en woensdagmiddag mocht ik dan eindelijk naar de Orthopeed. Dit keer hoefde ik niet lang te wachten. Ik kon gelijk doorlopen voor mijn afspraak. Ik was ook al snel klaar. Ik moet worden geopereerd. In juli heb ik een gesprek met de anesthesist en dan wordt ik in augustus of september geopereerd. Tot die tijd moet ik maar pijnstillers slikken tegen de pijn, of zoals ik nu doe, met koelkompressen.
Donderdag had Daniël NME-dag (natuur en milieu educatie) en was de hele dag met school weg. Het was tussen de middag dus erg rustig in huis. Donderdagavond was hier in de straat weer een solexrace, maar daar heb ik niet veel van mee gekregen. Ik had een optreden met Patrimonium. Daar zal ik later vanavond nog even een verslagje over schrijven en op de site plaatsen.

Vrijdagochtend weer werken. Hoewel... veel heb ik niet gewerkt. Na een dik uur werken hadden we een storing en die heeft anderhalf uur geduurd. Dat vond ik erg jammer, want ik wilde graag dat de ochtend zo snel mogelijk voorbij ging, zodat ik daarna naar Groningen kon om mijn nieuwe auto op te halen. Ik heb namelijk een nieuwe auto. Een Suzuki Swift. Ik heb er nog geen foto van gemaakt, maar zodra ik die wel heb, zal ik hem op mijn weblog plaatsen.

Zaterdagochtend konden Daniël en ik niet uitslapen. Daniël moest met de jeugdband spelen tijdens de onthulling van het nieuwe uniform van de showband. Daarover zal ik vandaag of morgen ook nog even een verslagje schrijven.

Gisteren was eerste pinksterdag. Mijn ouders zouden 's middags komen, maar 's morgens sms'te Ronald of hij en Richard ook mochten komen. Nou, natuurlijk wel. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Het was dan ook een hele gezellige dag. Daniël hebben we niet veel vernomen. Wij zaten buiten en Daniël heeft bijna de hele middag met lego gespeeld. In huis dus.

Vandaag tweede pinksterdag. Na het douchen en ontbijten ben ik naar Leek gereden. Even naar de pinkstermarkt. 's Middags is mij het er veel te druk en dus ben ik 's morgens al gegaan. Ik heb er ook wel wat geld uitgegeven. Een dromenvanger gekocht voor Daniël. Misschien helpt het in de tijden dat hij last heeft van nachtmerries. Daarnaast heb ik een stel Wolky sandalen gekocht voor bijna de helft van de prijs. Halverwege de markt brak het hengsel van mijn schoudertas en dus ook nog maar even gekeken naar een nieuwe schoudertas. De rest van de dag lekker thuis geweest. Eerst nog een tijdje buiten gezeten, maar aan het einde van de middag stond er iets te veel wind en zijn we maar naar binnen gegaan.

Nu even dit logje plaatsen en dan lekker aan de koffie. Hou de website in de gaten voor het verslag van het concert van Patrimonium op donderdagavond en de onthulling van het nieuwe uniform van de showband.