Alweer dinsdagmiddag. Nodig tijd om mijn web-log eens even bij te werken. Ik ben er gisteren niet aan toe gekomen, want ik moest even bijkomen van de drukte van het afgelopen weekend. Maar, ik loop al weer op de zaken vooruit. Laten we maar beginnen met vorige week dinsdag. De eerste schermvrije dag. Daniël vond het een groot succes en vind het niet erg om elke week zo'n dag in te lassen. We hebben heel veel gezelschapsspelletjes gespeeld. Waaronder levensweg en rummikub. Ondanks dat ik bijna alles heb gewonnen, vond hij het toch leuk.

Op de schermvrije dag moest Daniël ook naar Accare voor een medicatiecontrole. We hebben daar afgesproken dat hij voorlopig geen melatonine meer krijgt, omdat het toch niet lijkt te werken. Sinds die tijd is het 's avonds ook een stuk rustiger boven. Als hij eenmaal op bed ligt, komt hij er ook niet meer af. Hij slaapt wel laat in, maar lijkt daar niet veel last van te hebben. Als de vakantie straks is afgelopen kijken we gewoon of het weer nodig is. De rest van de controle was ook goed. Bloeddruk goed, gewicht en lengte precies op het middelste lijntje. Hij is nu 1.47m. Als hij zo door blijft groeien, wordt hij ongeveer 1,82m.

Donderdag moesten we 's middags naar het ziekenhuis in Drachten. Een gesprek met de anesthesist over mijn komende operatie. Ik vond het een gesprek van niks. Allemaal dingen die al in het boekje stonden. Vraag me af waarvoor het eigenlijk nodig was. Waarschijnlijk om de kas van de specialisten een beetje te spekken. Een datum konden ze ook nog niet noemen. Ze zeggen dat ze mij een week van tevoren bellen. Ja, gekke Henkie. Ik wil het eerder weten hoor. Na de vakantie ga ik gewoon bellen of ze al een datum hebben. Ze kunnen mij niet wijs maken dat ze dat pas een week van tevoren weten.

Afgelopen weekend was een druk weekend. Zaterdag naar de Michael Jackson Memorial in Beekbergen geweest, samen met mijn goede vriendin Karin. We hadden elkaar al een hele tijd niet gezien en hadden afgesproken op de carpoolplaats bij de Koperen Hoogte vlak voor Zwolle. Daar ben ik bij haar in de auto gestapt en zijn we eerst even naar Apeldoorn gereden. Daar gezellig zitten bijkletsen voordat we naar de memorial in Beekbergen gingen. De memorial was wel leuk, en toch miste ik iets. Ik had het me denk ik iets anders voorgesteld. Het optreden van Ruben T uit Idols 2008 was super. Voor mij was dat het beste optreden van de avond. Rev 'n Ros vond ik een beetje tegenvallen. Tegen tien uur was de memorial afgelopen en zijn we, na een stop bij de Kentucky Fried Chicken, terug gereden naar huis.

Zondag was de verjaardag van Daniël. Omdat mijn familie allemaal met vakantie was, kwamen alleen Marinus ouders en zijn broertje. Daniël vond het niet erg. Die heeft een leuke verjaardag gehad. Hij heeft niet echt cadeautjes gekregen, want hij wilde graag geld hebben dat hij straks mee kan nemen als wij naar Disneyland Parijs gaan.

Gisteren heb ik echt wel weer nodig gehad om bij te komen en ook vandaag verneem ik wel dat het weekend weer eens zeer intensief is geweest, maar dat had ik ook al wel een beetje verwacht en daar had ik dus al rekening mee gehouden. Ik ga straks lekker weer met mijn boekje buiten zitten, want ondanks dat de zon hier niet echt schijnt, is het wel heerlijk warm achterthuis. Hieronder zie je nog een foto van Karin en mij met Roan uit de X-factor van afgelopen jaar.

DSC00749