Dinsdagavond en het is nodig tijd om mijn weblog eens even bij te werken. Om de één of andere rare reden heb ik daar deze week helemaal niet zo'n zin in. Zou dat komen omdat ik een erg spannend boek aan het lezen ben? Nou ja, toch maar even tijd nemen om iets neer te krabbelen, hoewel ik denk dat het niet zo'n heel lang stuk zal worden.

Vorige week was de eerste "normale" week van 2010. Daniël was weer naar school, Marinus weer aan het werk en ik mocht een aantal shiftjes draaien voor TNS-Nipo. Niet veel dit keer, want in het begin van het jaar is het vaak wat rustiger met het werkaanbod. Dit jaar dus ook. Drie shifts mocht ik draaien, waarvan maar twee overdag. Voor het eerst sinds tijden heb ik vorige week dus weer eens een avondshift gedraaid. Dat was wel even wennen hoor. Ik hoop dat er snel weer wat meer werkaanbod is en dat ik gewoon weer lekker vijf shiftjes overdag kan draaien.

Natuurlijk stond er vorige week ook weer een SoVa training op het programma. Terwijl Daniël bij Accare was, ben ik nog even naar de Ikea geweest. Dat was wel snel, snel allemaal, want ik moest natuurlijk ook weer op tijd bij Accare zijn om Daniël op te halen. Op de terugweg naar de parkeergarage van het UMCG was er met het weer nog niet veel aan de hand, maar toen ik met Daniël de parkeergarage weer uit reed, was het mis. Sneeuw, sneeuw en nog eens sneeuw en we kwamen gelijk in de file terecht. Anderhalf uur heb ik er over gedaan om thuis te komen! Jakkes. Van mij mag die sneeuw nu wel weer verdwijnen hoor. Het is leuk om te zien, maar heb het nu al lang genoeg gezien. Doe mij maar lekker vriesweer zonder sneeuw, en daarbij natuurlijk schone wegen!

Voor de rest heb ik eigenlijk niet zo heel veel te meldden deze week. Donderdagavond de eerste repetitie van het nieuwe jaar gehad met Patrimonium en voor de rest was het een redelijk rustige week. Volgende week heb ik misschien wat meer te vertellen. {jcomments on}