Maandagavond. Eerst maar even mijn weblog bij werken voordat ik weer met andere dingen aan de gang ga. Ik erger me op het moment een beetje kapot aan mijn laptop. Hij is met opstarten zooo traag. Ik ben van plan om het maar eens helemaal opnieuw te gaan installeren. Maar voordat ik dat kan doen, wil ik eerst even noteren welke programma's ik allemaal nog gebruik, voordat we er weer naar op zoek moeten. En alvast de installatieprogramma's downloaden. Kan ik straks alles zo achter elkaar er weer op zetten. Daar ben ik dan alsnog wel een tijdje zoet mee denk ik, dus eerst maar even mijn weblog.

Vorige week had ik niet zo heel veel zin om mijn weblog bij te werken. Ik heb die hele week ook niet helemaal lekker in mijn vel gezeten. Geen idee waar het nou precies aan lag, maar gelukkig is het weer voorbij.

Wat hebben we vorige week weer allemaal mee gemaakt. Vorige week maandagavond moest ik weer een avondshift draaien. Gelukkig was het een leuk onderzoek, dus de tijd was zomaar voorbij. Er waren ook behoorlijk wat mensen die wilden mee werken en dat is toch ook altijd weer fijn. Dinsdag een normale dag gehad. Overdag veel zitten lezen in mijn spannende boek. 's Middags met Daniël naar de drumstelles en daarna weer even de wekelijkse boodschappen gedaan.

Woensdag hoefde ik 's morgens eens niet te werken en heb ik dus ook weer veel zitten lezen. 's Middags met Daniël naar de SoVa training. Ik had mijn Nintendo DS meegenomen, maar we zaten met bijna alle moeders gezellig bij elkaar te kletsen en de anderhalf uur was zomaar voorbij. Dit keer geen sneeuw op de terugweg en met de nieuwe route die ik heb ontdekt, waren we zomaar thuis. Woensdagavond moest ik weer op pad. Een vergadering van de vrijwilligers van de LVN regio Noord in Hooghalen. Het was even zoeken, maar uiteindelijk had ik het adres gevonden. Even later kwam ook een andere vrouw nog aanrijden. Het was nu nog wachten op één persoon, maar helaas stond die persoon met autopech langs de snelweg. We hebben geprobeerd nog wat van de vergadering te maken, maar aangezien de twee anderen ook nog vrij pril waren als vrijwilliger had dat weinig zin. We hebben het maar gewoon even gezellig gemaakt en een afspraak gemaakt voor een nieuwe vergadering.

Donderdag weer een vrij normale dag. 's Morgens in huis aan het werk, 's middags werken en 's avonds naar Patrimonium. We hadden maar een halve repetitie, want na de pauze hebben we gepraat over deelname aan een concours in het najaar van 2010.

Vrijdag was voor mij een dagje werken. Ik had donderdag met het werktijden doorbellen gevraagd of er vrijdagmiddag nog een plekje vrij was, en dat was gelukkig ze. Kon ik toch nog vier keer werken afgelopen week in plaats van drie keer. Gevolg was wel dat ik vrijdag de hele dag aan het werk was. Daniël at tussen de middag bij Arendina, dus ik kon de shifts ook nog bijna volledig vol maken.

Zaterdag ochtend waren we er met zijn allen al weer vroeg uit. Marinus en ik konden onze nieuwe bril ophalen. We stonden dus al weer voor openingstijd voor de deur van Hans Anders en we waren mooi als eerste aan de beurt. Met onze nieuwe bril op de neus liepen we een klein kwartiertje later al weer naar buiten. Voor mij is het even wennen aan de nieuwe bril. Het enige wat bij mij veranderd is is de cilinder, en ze hadden mij al gewaarschuwd dat je daar soms flink aan moet wennen. Nou, dat klopt bij mij dus ook wel. Gewoon kijken gaat wel goed, lezen ook wel, maar als ik bij het aanrecht of aan een tafel sta, dan is het net of ze scheef staan. Ik heb al op Internet gelezen dat het wel twee weken kan duren voordat je er aan gewend bent. Ik hoop dat het bij mij iets sneller gaat, want ik wordt er soms helemaal gek van.

Afgelopen weekend met de webcam van mijn laptop ook even een foto van mijzelf met mijn nieuwe bril gemaakt en een voor/na foto gemaakt. Deze vind je hieronder. Voor de duidelijkheid: links een foto van november 2009 en rechts van het afgelopen weekend. {jcomments on}

voorenna